AcasăNewsCaz șocant în Capitală! Ce a pățit o copilă de 13 ani...

Caz șocant în Capitală! Ce a pățit o copilă de 13 ani în boxa unui bloc. Tânăr arestat/Cei doi s-au cunoscut online

Un caz șocant a ajuns să fie investigat de către oamenii legii din Capitală. Sunt acuzații grave ce planează în dreptul numelui unui tânăr de 23 de ani.

Acesta a fost arestat preventiv, după ce ar fi violat o copilă de 13 ani. Fata l-ar fi cunoscut pe tânăr prin intermediul unei aplicații online de dating.

Amănunte din acest caz au ajuns să fie cunoscute public sâmbătă. Agresiunea sexuală a avut loc în boxa unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, potrivit ziare.com.

Fata l-ar fi cunoscut pe tânăr prin intermediul unei aplicații online de dating

Din câte reiese din precizările venite de la nivelul Poliției Capitalei, mama fetei de 13 ani a fost cea care a sesizat oamenii legii. Polițiștii au început cercetările, stabilindu-se că suspectul în acest caz este un tânăr de 23 de ani. Vineri, 20 octombrie, s-a făcut o percheziție domiciliară, bărbatul fiind depistat și dus la audieri.

„În fapt, la data de 8 octombrie 2023, Secția 15 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în zilele de 30 septembrie, respectiv 1 octombrie 2023, un tânăr pe care fiica sa, în vârstă de 13 ani, l-ar fi cunoscut prin intermediul unei aplicații online de dating, ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora, prin constrângere fizică și morală, în timp ce se aflau într-o boxă a unui bloc din Sectorul 4.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Sector 4, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani. Astfel, în vederea administrării materialului probator, la data de 20 octombrie 2023, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, bănuitul fiind depistat și condus la audieri”, se precizează în comunicatul Poliției, conform sursei citate.

Tânărul, arestat preventiv pentru 30 de zile

În primă fază, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost arestat. „Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, față de acesta, fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 4, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de racolarea minorilor în scopuri sexuale și viol”, se mai transmite în comunicatul Poliției.

author avatar
Andrei Coman
571 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum adică,nu fste nimic șocant,acolo in boxă se amenaja un viitor video chat,
    o mamă inconștientă .i-a stricat viitoul copilei.
    La 13 ani fetițele tîmpite,cu parinti dobitoci, încep activitatea, caută dating,nu vă mai mirați!
    Apropos,a cui era boxa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger