AcasăNewsCaz socant in Capitala: a murit dupa ce ar fi fost impins...

Caz socant in Capitala: a murit dupa ce ar fi fost impins in calea unui tramvai

Călătorii se coc la 40 de grade în RATB

Un episod greu de imaginat s-a derulat, vineri dupa-amiaza, sub ochii oamenilor aflati in zona unei statii de tramvai de pe Soseaua Progresului. Un om si-a gasit sfarsitul in conditii dramatice, in aceasta prima zi a lunii februarie.

S-au chemat de urgenta cadrele medicale de la ambulanta, in ajutorul unui calator lovit de tramvai. A fost vorba despre un accident ce a avut loc in statia Calea 13 Septembrie. Din pacate, medicii nu l-au putut salva pe .barbat.

In cazul de fata, amanuntele oferite de STB, prin intermediul paginii de Twitter, sunt terifiante. Omul – despre care se anunta ca avea 54 de ani – astepta tramvaiul pe refugiu, iar la un moment dat „a fost impins de un om al strazii si a fost lovit, lateral, de tramvai”.

Nu se stiu exact detalii cu privire la conditiile in care s-a ajuns la aceasta drama. se asteapta ca politistii sa faca lumina in acest caz.

Ce se stie e ca, urmare a accidentului, STB a scos in parcurs o linie naveta pentru calatori, care ruleaza pe Soseaua Progresului, avand in vedere ca tramvaiele 1, 8, 11, 25 au fost deviate pana la finalizarea procedurilor necesar a fi derulate in acest caz. Conform STB, liniile 8 si 25 sunt deviate pentru intoarcere la Gara Basarab, iar liniile 1 si 11, la depoul Militari si la Terminalul Ghencea.

author avatar
Cristina Stefan
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger