AcasăNewsCaz șocant în Călărași! Bărbat căutat de poliție, inclusiv cu elicopterul, după...

Caz șocant în Călărași! Bărbat căutat de poliție, inclusiv cu elicopterul, după ce și-a înjunghiat fosta iubită și ar fi aruncat benzină pe părinții ei

sursa foto: stirilekanald.ro

Polițiștii sunt în alertă și încearcă să dea de urma unui bărbat care a semănat spaimă în calea sa. Sunt forțe impresionante mobilizate în Călărași pentru prinderea bărbatului care și-a atacat fosta iubită și pe familia acesteia. La căutări e folosit inclusiv un elicopter.

După atacul șocant, tânărul a dat bir cu fugiții și de atunci e de negăsit.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Călărași, și-a înjunghiat fosta iubită, dar și pe actualul iubit al acesteia, potrivit antena3.ro. Mai mult, acesta ar fi turnat benzină pe părinții femeii.
Alerta la numărul unic de urgență 112 a sunat mobilizarea în rândul oamenilor legii.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat, joi, de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

Conform detaliilor transmise de poliție, individul ar fi spart geamul unei ferestre, ar fi intrat în casa fostei iubite. Au urmat momente de groază pentru oamenii care i-au ieșit în cale – fosta iubită, actualul partener de viață al acesteia, dar și pentru părinții femeii. Aceștia din urmă ar fi fost stropiți cu benzină. După atac, bărbatul a reușit să fugă.

În fapt, în jurul orei 01:20, un bărbat, de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul imobilului, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași”, potrivit IPJ Călărași.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 35 de ani se numește Radu Costel Dumitru şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași, conform sursei citate. Polițiștii îl caută cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, dar și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Poliția roagă oamenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență 112.

author avatar
Andrei Coman
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger