AcasăNewsCaz ȘOCANT în Buzău: Tânără polițistă găsită moartă în casă. Prima ipoteză

Caz ȘOCANT în Buzău: Tânără polițistă găsită moartă în casă. Prima ipoteză

(sursa foto: facebook)

O veste șocantă a lovit familia și colegii unei tinere polițiste din Buzău. Femeia, în vârstă de doar 36 de ani, a fost găsită fără suflare, în propria casă.

Din primele informații, se pare că polițista ar fi fost descoperită cu pistolul din dotare lângă ea, după ce s-ar fi împușcat. Din nefericire, cadrele medicale chemate de urgență la fața locului – într-un apartament din orașul Buzău – nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără. Se pare că principala ipoteză luată în calcul în acest caz tragic ar fi cea a unei sinucideri.

Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat și cum de s-a putut ajunge la un asemenea deznodământ cumplit. Se așteaptă ca polițiștii să stabilească exact, în cadrul unei anchete, condițiile în care a sfârșit polițista în vârstă de doar 36 de ani. Cercetările sunt abia la început.

Primele informații de la Poliție

Din primele date furnizate de Poliție, tânăra absolvise Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, ulterior fiind încadrată la IPJ Buzău.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” Câmpina.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, citat de antena3.ro.

author avatar
Andrei Coman
598 afisari

5 COMENTARII

  1. „polițista ar fi fost descoperită cu pistolul din dotare lângă ea, după ce s-ar fi împușcat.”
    Civilul nu are voie sa aiba nici macar un pistol cu aer comprimat, „oamenii legii” responsabili se impusca cu pistol cu glont. La mai mare!!!

  2. cauza probabila:
    -hartziurea secsuala la locu de munca
    (partea cu „munca” e in dubiu)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger