AcasăNewsCaz socant in Brasov. Un barbat si-ar fi ucis sotia si copiii

Caz socant in Brasov. Un barbat si-ar fi ucis sotia si copiii

Inca o crima socheaza Romania: o femeie si cei doi copii ai sai au murit in conditii infioratoare, rapusi, aparent, de capul familiei.

UPDATE – Pe masura ce trec orele se afla noi informatii despre cazul care a ingrozit o tara intreaga. Tripla crima a avut loc in cartierul brasovean Noua.

Din cate se pare, barbatul si-ar fi atacat familia in timp ce sotia si copiii dormeau, ceea ce inseamna ca acestia ar fi avut si mai putine sanse sa se apere de furia suspectului.

Barbatul a mers la sediul Inspectoratului de Politie Judeteana Brasov, in jurul orei 13, anuntand ce a facut, iar la momentul de fata se stie ca e in costodia oamenilor legii.

Cazul este investigat nu doar de criminalisti, ci si de un procuror.

––

Oamenii legii au fost alertati de barbat din Brasov care, conform Antena 3, ar fi mers la Politie spunand ca si-a ucis sotia, fiica si baiatul.

Politistii s-au indreptat rapid catre locul indicat de barbat si, din pacate, au gasit confirmarea crunta a spuselor acestuia din urma – si anume ca sotia suspectului, o femeie in varsta de 42 de ani, dar si cei doi copii ai lor, o fata de 18 ani si un baiat de doar 13 ani, au fost gasiti morti.

author avatar
Cristina Stefan
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger