AcasăNewsCaz șocant în Arad. Atac cu cocktailuri Molotov asupra unei case/De la...

Caz șocant în Arad. Atac cu cocktailuri Molotov asupra unei case/De la ce a putut porni totul

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Un caz de-a dreptul șocant a ajuns în atenția oamenilor legii arădeni. Patru tineri au fost arestați. Totul în urma unui plan înspăimântător, aparent pus la cale din răzbunare după vânzarea unui scuter care s-ar fi defectat.

Patru tineri au fost arestaţi în Arad după ce ar fi atacat cu obiecte explozive artizanale (cocktailuri Molotov) o casă din localitatea Şofronea, în urma unor neînţelegeri privind un scuter care a fost vândut şi care s-ar fi stricat, informează, vineri, Agerpres.

Suspecții în acest caz au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Și sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de omor.

Atac pe timp de noapte

Cei patru tineri şi-au atacat victima pe timp de noapte – reiese dintr-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Geamul locuinței victimei a fost spart cu o piatră, iar apoi ar fi fost aruncate în dormitor cocktailuri Molotov. „După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei.

În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, au transmis procurorii, potrivit sursei citate.

În primă fază, cei patru au fost cercetaţi pentru distrugere. Însă ulterior cercetările au fost extinse şi pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Ar fi fost vorba de o răzbunare

Surse din rândul anchetatorilor au declarat vineri, pentru Agerpres, că victima atacului vânduse un scuter cu suma de 4.500 de euro unuia dintre agresori.

Iar după ce vehiculul s-ar fi stricat, acesta a vrut să-l returneze, însă pentru că nu s-a înţeles cu vânzătorul, a vrut să se răzbune.

author avatar
Andrei Coman
676 afisari

6 COMENTARII

  1. Vă dați seama câte resurse umane și logistice vor trebui plătite din ” banii contribuabililor ” ca să se desfășoare toate activitățile judiciare în vederea soluționării cauzei?
    Întrebare:
    Dacă plata cu numerar era restrânsă prin lege, își mai vindeau-cumpărau cocalarii scuterul aducător de pușcărie?
    Sunt sigur că cei 3-4 ” afaceriști ” [🤣🤣🤣🤣] din cazul de față și-au plătit și toate dările către stat.
    Offff!!!!

  2. Dacă vânzarea- cumpărarea era făcută prin cont bancar și cu „acte” legale, returnarea scuterului se putea face în baza legii și cazul era evitat.
    Dar românul nu și nu. El vrea cash fără limitare.
    Ia, Bobiță, ține colea o leacă de pușcărie, dacă ai vrut cu…cash.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • n-are legatura molotovul cu cashul . si daca facea plata prin banca si refuza returnarea produsului tot ii aruncau molotoave asa ca ciocu’ mic si joc de glezne

    • „Dar românul nu și nu. El vrea cash fără limitare.”
      Vorba lui Caragiale: amice esti idiot!

    • Tu ești iremediabil, deci nu mai există ceva de „corectat” la tine. Sperăm că ești la zi cu dozele și că „lucrezi” la un oenge de rit progresit. Nu de alta dar atunci când vei întârzia cu injectara dozei „n” să poată banca să-ți blocheze firfireii din cont.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger