AcasăNewsCaz șocant cu Justițiarul din Berceni, tânărul care „vâna” pedofili. S-a ales...

Caz șocant cu Justițiarul din Berceni, tânărul care „vâna” pedofili. S-a ales cu brățară la gleznă, montată de Poliție! Ce s-a întâmplat?

justitiarul de berceniCaz șocant cu Justițiarul din Berceni, tânărul care „vâna” pedofili. S-a ales cu brățară la gleznă, montată de Poliție! Ce s-a întâmplat?

Justițiarul din Berceni, Alexandru Costandachi, s-a ales cu o brățară de monitorizare pentru hărțuirea fostei sale iubite.

Fosta sa parteneră, Diana, a depus în urmă cu doi ani o plângere de Hărțuire împotriva bărbatului.

Justițiarul din Berceni și-a hărțuit fosta iubită

De abia acum însă, oamenii legii s-au mobilizat și au făcut ceva în acest sens.

Denisa, fosta parteneră a lui Alexandru Costandache, a fost sunată de polițiști pentru a se prezenta la secție. Ulterior oamenii legii au stabilit că bărbatulnu va mai putea să se apropie de tânără la o distanță mai mică de 200 de metri.

Acesta va purta o brățară electronică pentru agresori, cu ajutorul căreia va fi monitorizat pentru cinci zile, au dezvăluit surse din Poliția Capitalei pentru Libertatea.

”M-au sunat de dimineață, să merg să completez un formular, să vedem dacă e risc iminent. Am răspuns la întrebările dintr-un chestionar și a ieșit că e risc iminent”, a povestit Diana, pentru Libertatea.

Fosta iubită a primit ordin de protecție

Justițiarul din Berceni însă nici nu are de gând să se apropie de fosta sa iubită.

”E o chestie administrativă, nu este o chestie penală. Cine vrea să se apropie de ea? Eu vreau să fug e ea”, a spus bărbatul, după decizia luată de oamenii legii.

În ceea ce privește acuzațiile care i-au fost aduse, Denisa, fosta iubită a lui Alexandru Costandache, îl acuza pe acesta în urmă cu doi ani că i-ar fi dat sute de apeluri, dar și mesaje și e-mailuri săptămâni la rând, venind de asemenea și la apartamentul ei.

Aceasta nu ar fi singura ”victimă” a lui Alexandru Constandachi. Libertatea mai scrie că bărbatul ar fi hărțuit și alte foste partenere.

author avatar
Andreea Vlad
758 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu sunt seara de seara la Denisa ti ganca. Imi face felatie si boul asta urla langa balcon. Acum o sa stea la 200 de metri sa pot si eu sa-i umplu gura cu sperma fetitzei asteia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger