AcasăNewsCaz șocant! Bătrân din Alba, bătut de un vecin și mușcat de...

Caz șocant! Bătrân din Alba, bătut de un vecin și mușcat de câinele acestuia. Ce s-a aflat din anchetă

(sursa foto: realitateadecluj.net)

Scandal în plină stradă, între doi vecini, într-o localitate din județul Alba. Unul dintre bărbați a ajuns în atenția medicilor, iar celălalt a fost reținut de către oamenii legii.

În grija medicilor a ajuns un bărbat de 72 de ani. Totul, după ce ar fi fost agresat de un vecin, în urma unui conflict spontan. Mai mult, vârstnicul a fost mușcat de câinele vecinului. Specialiștii au stabilit că victima are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Bărbatul acuzat de comiterea agresiunii a fost reținut de polițiști.

S-a întâmplat în localitatea Mirăslău, din județul Alba. Oamenii legii au început cercetările după ce bătrânul de 72 de ani a reclamat la poliție faptul că a fost agresat de vecinul său. Din primele informații venite de la poliție, ar fi fost vorba despre un conflict spontan între cei doi vecini. Deși incidentul ar fi avut loc în 16 iunie, sesizarea la poliție a venit trei zile mai târziu. Victima s-ar fi ales cu ochelarii sparți, dar și cu mușcături la picioare, după ce a ajuns în colții câinelui agresorului.

Ce au stabilit anchetatorii

La data de 19 iunie 2023, un bărbat de 72 de ani, din comuna Mirăslău, a sesizat postul de poliție cu privire la faptul că a fost agresat de către un vecin, i-au fost distruși ochelarii, iar câinele acestuia l-a mușcat de picioare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 16 iunie, pe fondul unor discuții contradictorii ce ar fi avut loc, pe stradă, între bărbatul de 72 de ani și vecinul său, în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă l-ar fi agresat, împrejurare în care i-ar fi distrus ochelarii, iar câinele acestuia, de rasă comună, l-ar fi mușcat de picioare, fără a fi asmuțit de către stăpânul său”, a anunțat marți, 20 iunie, IPJ Alba, într-un comunicat.

De câte zile de îngrijiri medicale are nevoie victima

Conform sursei citate, medicii legiști au stabilit că victima ar avea nevoie de 18 -20 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 48 de ani s-a ales cu dosar penal și a fost reținut. „Față de bărbatul de 48 de ani, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, anunță IPJ Alba.

author avatar
Andrei Coman
346 afisari

2 COMENTARII

  1. La Miraslau? Unde fost învins Mihai Viteazu de trupele austriece??? Nu mă mai mira nimic, vecinul agresiv e rudă cu Basta??? La pușcărie cu el!!!

  2. Capetele de acuzare sunt corecte, conforme cu ce s-a intamplat. Acum justitia sa faca dreptate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger