AcasăNewsCaz-ŞOC în Poliţie: şef, reţinut pentru viol şi agresiune sexuală faţă de...

Caz-ŞOC în Poliţie: şef, reţinut pentru viol şi agresiune sexuală faţă de o copilă de 11 ani!

politie

Şeful Serviciului Poliţia Călare Iaşi, Tiberiu Cebotaru, a fost reţinut pentru agresiune sexuală şi viol, iar victima ar fi o fată de 11 ani, căreia bărbatul i-a predat cursuri de echitaţie.

El ar fi ameninţat-o cu cuţitul în trei ocazii diferite.

Cum ar fi procedat suspectul?

În perioada septembrie-octombrie 2022, o persoană de gen masculin, instructor de echitaţie, profitând de rolul său de antrenor şi de vulnerabilitatea persoanei vătămate minore, în vârstă de 11 ani, prin constrângere fizică (ameninţare cu un cuţit) şi psihică, în timpul cursurilor, ar fi supus-o la trei raporturi sexuale, în trei împrejurări diferite.

Anterior, în perioada ianuarie 2021 – mai 2022, cu ocazia cursurilor de echitaţie desfăşurate, aceeaşi persoană, profitând de autoritatea sa şi de vulnerabilitatea aceleiaşi persoane vătămate minore, ar fi supus-o pe aceasta la acte de natură sexuală, prin constrângere psihică, atingând-o în zonele intime în timpul cursurilor”, conform Parchetului Judecătoriei Iaşi.

Cine este şeful Poliției Călare?

Despre șeful de poliție ieșean se știe că a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, iar de ceva vreme lucrează ca polițist local. Acesta deține două terenuri, o casă și un apartament în Iași și încasează aproximativ 8.000 de lei lunar, salariu.

Suspectul a fost reţinut la data de 26.04.2023, pentru o durată de 24 de ore, cercetările continuând în vederea întregirii situaţiei de fapt şi stabilirii adevărului judiciar, pentru justa soluţionare a cauzei.

author avatar
Andrei Ștefan
527 afisari

15 COMENTARII

  1. DACA ACEST OLIGOFREN ESTE POLITIST LOCAL…….A DEMONSTRAT DE FAPT CA URGENT LA NIVEL NATIONAL TREBUIE DESFIINTATA „POLITIA LOCAL” PENTRU A NU PONEGRI „POLTIA ROMANA”.
    NU EXITA PE PLANETA PAMANT CA PE ACELASI TERITORIU ADMINISTRATIV SA EXISTE MAI MULTE INSTITUTII DE ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA CU ACELESI ATRIBUTII ,PLATITE DIN BUGET PUBLIC CUM exista in ROMANIA BANANIERA (POLITIE STATALA, JANDARMERIE, POLITIE LOCALA, FIRME DE PAZA SI SECURITATE………. ETC.

  2. tutele pe la tv vorbesc deja de fapte ingrozitoare de parca au vazut ele . nu dau doi bani pe metoda asta americana de a compromite pe cineva cu acuzatii nedovedite , doar vorbe .

  3. La echitatie mai prinzi copila de cur sa o aranjezi in șa.
    Trebuie norme tehnico – metodologice se poate interpreta la fel când domnisoara e invitata sa intre sub poala popi la spovedanie si ea rosie se supune.

  4. E vorba de niste bani imprumutati intre ma-sa copilei si instructor , si ce a zis sa-l forteze ca-i la moda acum cu acuzatii sexuale sa-l reclame , de minorele lui DD ce se mai aude ca faceau toti spume , cum e posibil asa ceva , ? huoooooo !

  5. Medicul legist a gasit fata virgina, iar familia fetei dtoreaza cateve mii de euro politistului.
    Asa ca mai ramane de vazut cu VIOLUL si sa vedem cum o sa iasa cu inselaciunea …

    • la americani pe care ii copiem , si daca pui mana pe cineva este viol . Sepp Blater de la uefa , a fost dat in judecata de o sportiva din sua ca a fost ”atinsa ” ! mosul o invitase pe scena sa-i dea un premiu , iar ea l-a dat in judecata spunand ca avea de gand sa o fwuta , acolo pe scena !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger