AcasăNewsCaz revoltător! Fată de 11 ani, bătută de două adolescente, în curtea...

Caz revoltător! Fată de 11 ani, bătută de două adolescente, în curtea unui liceu. Scenele șocante, la Hunedoara

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Încă un caz de violență în care sunt implicați copii de vârstă școlară cutremură opinia publică. De această dată situația de-a dreptul șocantă a avut loc în Hunedoara. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, care fac cercetări pentru a stabili exact ce anume s-a întâmplat și ce măsuri se impun.

Poliţiştii din Hunedoara au deschis o anchetă.

Totul, după ce au fost sesizaţi de către o femeie că fiica sa de 11 ani a fost agresată de două fete, de 12 ani, în curtea unui liceu, potrivit news.ro. Momentul a fost înregistrat, iar imaginile au ajuns inclusiv la mama fetei, dar şi pe reţelele de socializare.

Oamenii legii au anunțat că au fost sesizați în acest caz marți seară, în jurul orei 18.30. Când femeia a mers la poliție. „În data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani şi sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani”, a informat, miercuri dimineaţă, IPJ Hunedoara.

Ce a povestit fata

Potrivit aceleiași surse, femeia a reclamat faptul că, marţi, a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. În imagini se observă cum două fete o lovesc în mod repetat pe victimă şi o trag de păr.

„Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, au mai precizat poliţiştii.

Oamenii legii hunedoreni au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Rămâne de văzut ce se va stabili în urma cercetărilor și ce măsuri se vor dispune în acest caz.

Nu e, din păcate, un caz singular

Nu este singurul caz de acest gen care a ajuns în atenția polițiștilor hunedoreni. Marți, 5 septembrie, IPJ Hunedoara preciza, într-un comunicat de presă, că „la data de 04 septembrie 2023, Poliția Municipiului Deva s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul lunii iunie 2023, un minor în vârstă de 14 ani, din Deva, a fost agresat fizic de un alt minor, în vârstă de 14 ani, din Deva, în timp ce se afla pe un teren din municipiul Deva. După comiterea agresiunii, îndemnat de un alt tânăr, minorul de 14 ani a scotocit buzunarele persoanei vătămate, cu scopul de a-i sustrage bunuri sau valori”.

Conform aceleiași surse, în urma investigațiilor derulare, polițiștii l-au depistat pe minorul bănuit de comiterea agresiunii, „care a fost condus la sediul Poliției, pentru a fi audiat în raport cu fapta comisă, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale”.

author avatar
Andrei Coman
661 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger