AcasăNewsCaz real în România! A demisionat pentru că timp de cinci luni...

Caz real în România! A demisionat pentru că timp de cinci luni nu i s-a cerut să facă nimic. Avea un salariu fabulos

demisieCaz real în România! A demisionat pentru că timp de cinci luni nu i s-a cerut să facă nimic. Avea un salariu fabulos

Caz nemaiîntâlnit în Satu Mare! Un angajat la Cabinetul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare a demisionat pentru că nu a primit nici măcar o singură sarcină de îndeplinit într-o perioadă de cinci luni.

Angajatul avea lunar un salariu de 6.500 de lei pe lună, la care a renunțat fără să stea prea mult pe gânduri.

Încasa 6.500 de lei pe lună

Ciprian Tişea a fost angajat în data de 19.08.2022 la Consiliul Judeţean Satu Mare, în funcţia de consilier al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Oliviu Buzgău. El susține că, timp de cinci luni, nu a primit nimic de lucru, deși a solicitat în repetate rânduri acest lucru. Sătul ca cerințele sale să fie ignorate de atât de multe ori, bărbatul a demisionat și a renunțat la salariul de 6.500 de lei pe lună.

„Așa cum am arătat mai sus, demisia mea este în primul rând un act de onoare, considerând că toți cei care constată nereguli în administrația publică locală au obligația să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiți oameni din bugetul public fără a presta muncă, ci numai pentru prezența fizică. (…) Este inadmisibil ca un consilier să fie plătit cu un salariu net de 6.500 lei, fără să se solicite ca acesta să presteze munca în conformitate cu fișa postului”, a scris bărbatul în documentul prin care solicita demisia.

Bărbatul a declarat că la birou se muncea foarte puțin și că în jur domnea o atmosferă similară celei întâlnite într-un bar, nu într-o instituție a statului. Glumele, bancurile, țipetele și fumatul în instituție erau la ordinea zilei, conform acestuia.

author avatar
Andreea Vlad