AcasăNewsCaz rar in lume: Mananca de rupe in timp ce doarme!

Caz rar in lume: Mananca de rupe in timp ce doarme!

Oricat ar parea de greu de crezut, insista ca e adevarat! O femeie sustine ca mananca zdravan, in fiecare noapte, fara sa se trezeasca din somn.

Multa vreme britanica Lesley Cusack, in varsta de 55 de ani, nu si-a dat seama ce i se intampla, insa pana la urma a inteles ca, fara sa-si dea seama, manca pe rupte, noapte de noapte. Dovada ca a trecut pe la bucatarie si s-a servit cu ce a gasit prin frigider sunt urmele pe care le gasea dimineata, dar si kilogramele pe care le-a acumulat in timp.

Scenariul s-a repetat si tabloul arata mereu la fel -cutii desfacute, farfurii murdare, dar si pijamale patate cu urme de mancare. „Mereu gasesc urme de mancare ce duc jos, catre bucatarie sau uneori chiar in camera de zi (…) Au fost nopti in care ma trezeam cu dureri de stomac, ma simteam rau si gaseam resturi de mancare in pat si in jurul patului”, marturiseste femeia, potrivit Daily Mail.

Britanica spune ca are aceasta problema de ani de zile, insa abia de curand si-a luat inima in dinti si a cerut ajutorul medicilor, sperand ca specialistii vor avea o solutie pentru problema ei.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger