AcasăNewsCaz mai ceva ca-n filme! Tânăr de 20 de ani, luat în...

Caz mai ceva ca-n filme! Tânăr de 20 de ani, luat în vizor. Peste 33.000 de euro găsiți în urma unei percheziții

Caz mai ceva ca-n filme! Tânăr de 20 de ani, luat în vizor. Peste 33.000 de euro găsiți în urma unei percheziții (sursa foto: politiaromana.ro)

Oamenii legii din Vrancea au în atenție un caz desprins, parcă, dintr-un scenariu de film, în care s-ar putea spune că ”reflectoarele” au fost puse asupra unui bărbat în vârstă de 20 de ani. 

Este vorba despre un tânăr care e bănuit nici mai mult, nici mai puțin decât de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Cazul a ajuns pe masa polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, care au făcut verificări în cazul tânărului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Iar, din câte se menționează într-un comunicat remis vineri de către reprezentanți ai Inspectoratului general al Poliției Române (IGPR), ”din cercetări a reieșit că cel în cauză, ca urmare a unor anunțuri și discuții efectuate în mediul online, ar fi achiziționat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute”.

Două victime și trei telefoane

În cazul de față s-a făcut, joi dimineață, o percheziție domiciliară, în orașul Focșani. În cadrul acestei acțiuni, oamenii legii au găsit și ridicat, ”în vederea cercetărilor, 33.620 de euro, în diverse cupiuri (valori -n.n)”. De asemenea, s-au pus în aplicare cinci mandate de aducere.

Mai mult, oficialii IGPR au transmis că în cadrul cercetărilor derulate în această cauză ”au fost identificate două victime, care ar fi fost înșelate, în urma vânzării a trei telefoane mobile”. Ancheta continuă, potrivit sursei citate.

353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger