AcasăNewsCaz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două...

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

(sursa foto: facebook)

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la interval de aproximativ 13 ore.

După a doua agresiune, bărbatul a reuşit să iasă din casă şi să ajungă la un magazin din apropierea locuinţei, iar angajaţii de acolo au cerut ajutor, sunând la 112. Din câte au anunțat autoritățile, starea bărbatului este critică.

Incidentele violente au avut loc joi. Iar vineri, 29 martie, s-a aflat că femeia în vârstă de 47 de ani a fost reținută pentru 24 de ore. „La data de 29.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unei inculpate (în vârstă de 47 de ani), cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor”, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat.

Victima, în stare critică

Anchetatorii au început cercetările în acest caz, după ce situația a fost semnalată la 112, victima – un bărbat de 57 de ani – reușind să ajungă la un magazin din apropierea casei, situată în sectorul 4 al Capitalei, pentru a cere ajutor. La fața locului au intervenit și echipaje medicale, iar bărbatul a fost preluat și dus la spital, între timp fiind operat. Femeia și-ar fi înjunghiat soțul cu un cuțit, prima oară în toiul nopții.

La data de 28.03.2024, în timp ce se afla în interiorul locuinței comune din mun. București, sector 4, inculpata a exercitat acte de agresiune asupra soțului său, în vârstă de 57 de ani, pe care l-a înjunghiat de două ori cu un cuțit în zona toracelui, prima dată în jurul orei 02:00, iar apoi în jurul orei 15:00, provocându-i două plăgi penetrante abdominale.

Victima s-a deplasat la un magazin din apropierea locuinței pentru a cere ajutor, iar angajații magazinului au apelat numărul de urgență 112. Echipajele medicale sosite la fața locului au transportat victima la spital, unde aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, starea sa fiind critică și în prezent”, au informat procurorii.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore. „Față de inculpată a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se mai precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

author avatar
Andrei Coman
404 afisari

2 COMENTARII

  1. lasati-o mai moale cu cenzura , ce nu va convine , ca am spus ca nu-i barbat daca s-a lasat injunghiat de o femeie ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger