AcasăNewsCaz înfiorător în Capitală! Bărbat arestat după ce și-ar fi omorât mama....

Caz înfiorător în Capitală! Bărbat arestat după ce și-ar fi omorât mama. Femeia era imobilizată la pat

sursa foto: observatorulph.ro

Caz cumplit în Capitală! Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost arestat preventiv, după ce și-ar fi omorât mama. Femeia în vârstă de 88 de ani se afla în grija sa, fiind imobilizată la pat.

Biata femeie a sfârșit în urmă cu două săptămâni, între timp anchetatorii aflând și rezultatele autopsiei care, potrivit procurorilor, au scos la iveală faptul că moartea bătrânei a fost una violentă.

Bărbatul de 55 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului. A fost în primă fază reținut pentru 24 de ore, iar apoi arestat.

Chiar bărbatul a sunat la 112 să anunțe decesul mamei sale

Din câte reiese dintr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, transmis vineri, femeia de 88 de ani, imobilizată la pat, se afla în grija fiul său, de 55 de ani, aceștia locuind în sectorul 6 al Capitalei. Iar sesizarea la 112, prin care se anunța decesul femeii, a venit în 20 martie, bărbatul fiind cel care a anunțat că mama sa a murit.

La data de 04.04.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 55 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 20.03.2024, în timp ce se afla în locuința comună din mun. București, sector 6, inculpatul și-a sufocat și strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat. Ulterior, inculpatul a apelat serviciul de urgență 112, sesizând faptul că mama sa era decedată.

Echipajele de urgență sosite la fața locului au constatat decesul victimei, iar autopsia medico-legală a relevat că moartea a fost violentă și a fost produsă printr-un mecanism complex de sufocare/strangulare, care nu poate fi autoprovocat în nicio situație”, se precizează în comunicatul transmis vineri de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Reținut, iar apoi arestat

Bărbatul a fost în primă fază reținut, iar apoi instanța a dispus arestarea sa preventivă.

„Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, a mai trabsmis aceeași sursă.

În acest caz, cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

author avatar
Andrei Coman
248 afisari

2 COMENTARII

  1. Clasic si o sa vedem mai multe cazuri asemanatoare. Femeile nu mai vor sa fie sac de box pentru ei asa ca se duc pe capul mamelor, surorilor cine ii primeste.
    Asria sunt aia care la beutura isi omorau soriile sau iubitele. Sper ca mai multe femei sa nici nu se mai incurce cu asa specimene sa ii lase plocon mamitelor care i-au crescut niste ratati rasfatati adulti nefunctionali dar printisori ca deh baieti.
    Sa isi tina odoarele pe pensie pe ce or vrea
    Dumnezeu sa o ierte ca atat a stiut si ea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger