AcasăNewsCaz ÎNFIORĂTOR! Copilă de 9 ani, violată de iubitul mamei și de...

Caz ÎNFIORĂTOR! Copilă de 9 ani, violată de iubitul mamei și de un alt bărbat. Femeia ar fi asistat la unele scene

politist

Un caz șocant a ieșit la iveală despre coșmarul prin care a trecut o fată de 9 ani. Trei persoane au ajuns în arest. Amănuntele din anchetă, anunțate de către cei de la poliția din Alba, sunt absolut cutremurătoare.

Copila în vârstă de doar 9 ani ar fi fost violată de către concubinul mamei sale, o tânără de 32 de ani, din Aiud. De altfel, chiar femeia a sesizat poliția, săptămâna trecută, pentru a-l reclama individ, susținând că ar fi agresat-o pe ea și ar fi violat-o pe fată. Pe măsură ce s-a derulat ancheta oamenilor legii, au ieșit la iveală detalii îngrozitoare.

Acuzație teribilă: Mama copilei ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele scene

IPJ Alba a transmis joi, 24 noiembrie, într-un comunicat, că sesizarea din partea femeii – mama fetiței – a venit în data de 18 noiembrie, adică vinerea trecută.

„La data de 18 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca și ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată.

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul, ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol”, se menționează în comunicatul de presă al IPJ Alba.

Bărbații, reținuți. O măsură similiară, luată și în cazul mamei copilei

Marți, 22 noiembrie, polițiștii din Aiud, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au făcut două percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, „pentru obținerea de probe”. Cei doi bărbați au fost duși la sediul Poliției Municipiului Aiud, unde au fost audiați, ulterior fiind reținuți, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului”.

Și mama fetei a fost reținută, femeia fiind acuzată de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului – rezultă din același comunicat.

Conform sursei citate, în cursul zilei de miercuri, 23 noiembrie, cele 3 persoane reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar, ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv. „Acestea au fost depuse în centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud”, se mai transmite în același comunicat.

author avatar
Andrei Coman
455 afisari

8 COMENTARII

  1. Amintiri din copilaria mea: Ai mei s-au despartit cand eram destul de mic. Tata aducea femei acasa cu care se culca si cred ca avea un soi de depresie caci pana la 16 ani ai mei, nu consumase alcool, dar dupa despartire se imbata foarte rau. Intr-o seara pe la 22:00 a venit cel mai beat de pana atunci. Abia se tinea pe picoare. A vrut sa faca dus si m-a pus sa-l ajut. Se dezbraca, eu il sustineam, l-am ajutat la pantaloni si chiloti (e super senzatie sa dai jos chilotii de pe tatal tau). Nu avea cariciul sculat dar capul era belit, avea putin par si in rest foarte putin pe corp. Se pune in cada, da drmul la dus, pune gel de dus pe burete si de la apa calda adoarme. Vazand asta, am zis ca e cazul sa profit putin, am luat buretele si am inceput sa il spal. Ii puneam usor degetul pe carici cand il spalam, el nu dadea semne ca se trezeste, asa ca am inceput sa il spal cu mana fara burete.
    M-am plimbat cu mana pe carici, gaura, boase. Nu i se sculase dar eu eram f f horny. L-am clatit usor, el sforaia incet. M-am aplecar si l-am supt usor, lins la boase, gaura cat imi permitea pozitia etc. Nu s-a trezit, am facut asta cam 10 minute, mi-am scos apoi puta si m-am frecat pana am terminat iar in acest timp i-am tinut cariciul in gura.
    L-am mutat in pat, timp in care s-a trezit putin. L-am mutat dezbracat si l-am culcat pe o parte.
    Barbu Gheorghe

  2. Toti nebunii vin din zona Cluji. Daca va uitati pe harta o sa vedeti ca cel mai poluat aer din tara e la Cluji.Tot acolo traiesc cei mai multi drogati care fac accidente dar si cei mai prosti politicieni.

  3. Dar sunt si exceptii cum ar fi Moni Macovei care si-a pierdut subit increderea in justitie in procurori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger