AcasăNewsCaz incredibil! Un polițist din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei...

Caz incredibil! Un polițist din Capitală și-a uitat arma în toaleta unei benzinării. Ce a urmat

(sursa foto: Facebook)

Se fac cercetări într-un caz recent ajuns la urechile opiniei publice, dar, înainte, al superiorilor unui om al legii din Capitală.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri. Când, din câte s-a aflat din direcția Poliției Capitalei, un agent de poliție de la Secția 9 a mers la o toaletă dintr-o benzinărie. Doar că la plecare, ar fi uitat un detaliu esențial – să-și ia și arma de unde o lăsase. S-a aflat că s-a întors în mai puțin de un sfert de oră, pentru a o recupera, însă, din păcate, n-a mai și găsit-o.

S-a dat alerta și s-au făcut primii pași meniți să stabilească exact ce anume s-a întâmplat cu arma și cine ar fi putut să o ia. În cele din urmă, s-a reușit recuperarea pistolului, despre care s-a aflat că fusese aruncat pe un teren viran. Din câte reiese din comunicatul Poliției, s-a stabilit deja cine ar fi luat arma. Doi tineri au fost reținuți în acest caz.

Iată ce au mai precizat polițiștii în acest caz:

”În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliție din cadrul Secției 9 Poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a intrat in toaletă unei benzinării, unde a uitat arma din dotare.

În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul.

Au fost alertați polițiștii aflați în teren și pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in același spațiu.

În urma activităților de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată.

În cauză atât femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit armă, cât și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Față de agentul de poliție, prin structura de control intern, au fost declanșate cercetări. Agentul de poliție este încadrat în structura DGPMB din anul 2018.”, precizează un comunicat al Poliției, citat de stiripesurse.ro.

315 afisari

2 COMENTARII

  1. agentul de politie este o femeie , adica o agenta de politie , sau autorul art este un gaozar lgbt fara gen , asa cum vor dilii de la bruxelles ?

  2. „Față de agentul de poliție, prin structura de control intern, au fost declanșate cercetări.”
    Deci pe prostanii aia care au luat arma i-au retinut,iar pe VACA bouleana proasta pulitista o cerceteaza… Noaptea mintii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger