AcasăNewsCaz incredibil. Spargere la Parlament! Primele precizări de la Poliția Capitalei

Caz incredibil. Spargere la Parlament! Primele precizări de la Poliția Capitalei

Caz incredibil. Spargere la Parlament! Primele precizări de la Poliția Capitalei (sursa foto: Facebook)

O situație mai greu de imaginat, având în vedere că este vorba despre sediul Legislativului, una dintre cele mai importante instituții din țară, a ajuns, luni, în a treia zi de Căciun, la urechile opiniei publice.

S-a aflat în primă fază despre o spargere ce ar fi avut loc la Parlament. Ulterior, din primele precizări venite chiar de la Poliția Capitalei, reiese că oamenii legii au în vizor un bărbat, care ar fi ajuns în primă fază în curtea Palatului Parlamentului după ce ar fi sărit un gard. Și nu sunt singurele amănunte ce vin de la Poliție. Pare-se că bărbatul ar fi fost băut.

Poliție: Ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire

„În dimineaţa de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean, aflat în stare de ebrietate.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire”, s-a anunțat din direcția Poliției capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Bărbatul respectiv a fost condus apoi la Secția 17 Poliție. Unde, cel mai probabil, vor avea loc audieri. În cazul de față continuă cercetările. „Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, potrivit sursei citate.

253 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger