AcasăNewsCaz incredibil. Șofer depistat cu o alcoolemie uriașă, în Galați! Ce valoare...

Caz incredibil. Șofer depistat cu o alcoolemie uriașă, în Galați! Ce valoare a indicat aparatul cu care a fost testat – VIDEO

foto: Facebook

Nici bine nu se aflase despre ”aventura” unui tânăr șofer craiovean prins, vineri, cu dublul vitezei admise, pe un drum național, și despre sancțiunile dispuse în cazul acestuia – VEZI AICI, că a mai venit o veste din direcția polițiștilor, despre un alt conducător auto.

De această dată e vorba despre un bărbat din Galați. Mai exact despre un șofer în vârstă de 54 de ani. Despre care IPJ Galați a anunțat, sâmbătă, că a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Uzina de Apă. Nu oricum, ci sub influența alcoolului, din câte au stabilit polițiștii. Omul a fost pus să sufle în aparat. Iar rezultatul a fost unul incredibil. Și anume, la testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație 3,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit digi24.ro.

Ulterior, bărbatul a fost dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru a se stabili exact alcoolemia. Mai precis, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei din Galați.

sursa foto: facebook/Poliția Română

În cazul de față, s-a deschis un dosar penal. Iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, conform aceleiași surse.

Din câte se poate vedea din imagini, omul – care a părut să-și țină fără mari probleme echilibrul – a răspuns întrebărilor polițistului.

Poliția Română, pe Facebook: Colegii noștri, din Galați, au prevenit un dezastru în faza incipientă!

Referiri la cazul de la Galați s-au făcut și pe pagina de Facebook a Poliției Române.

”Unde te poate duce o astfel de cifră?

La un dosar penal?

Este cea mai ușoară pedeapsă, dacă facem o comparație cu ceea ce ar fi putut să se întâmple, dacă persoana respectivă producea un accident rutier.

S-a întocmit dosar penal, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Colegii noștri, din Galați, au prevenit un dezastru în faza incipientă!”, sună mesajul postat, în după-amiaza zilei de sâmbătă, cu referire la această situație și cu o poză cu rezultatul indicat de aparatul polițiștilor.


262 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mesajul: opriți cît mau mulți, puneți filtre, poate vă cade-n plasă cineva să putem da amenzi.
    A fost o vreme în SUA și Canada, poate e tot așa în unele părți, cînd, dacă te prindea beat, polițaiul te ducea la secție și te culca pînă te trezeai din băutură. După ce plăteai nota de plată, cazare, poate mâncare și transport, plecai fără dosar.
    Ești vinovat pt ceea ce faci nu pt ceea ce ai putea face.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger