AcasăNewsCaz incredibil! Medic din Arad, prins când primea 20 kilograme de cannabis/Ce...

Caz incredibil! Medic din Arad, prins când primea 20 kilograme de cannabis/Ce a urmat

sursa foto: b1tv.ro

Un doctor ortoped a ajuns în vizorul anchetatorilor, într-un caz cu amănunte greu de imaginat. Din primele informații, acesta a fost prins în flagrant în cadrul unei operațiuni a procurorilor.

Astfel, un medic ortoped din Arad a fost prins în flagrant, în timp ce primea 20 de kilograme de cannabis pentru care urma să plătească 2.000 de euro, potrivit news.ro. Acesta a fost reţinut 24 de ore.

De unde ar fi provenit drogurile

Conform unor surse judiciare, procurorii DIICOT din Timişoara au fost cei care au organizat operaţiunea de prindere în flagrant a medicului, care este ortoped la Spitalul Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, el a preluat drogurile de la două persoane care le-au adus din Timişoara. Medicul ar fi urmat să plătească suma de 2.000 de euro pentru „marfă”.

În acest caz s-a mai aflat că drogurile proveneau din Spania, iar tranzacţia a avut loc în cartierul arădean Micalaca.

Totodată, sursa menționată precizează și că cele două persoane care transportau cannabis au fost prinse la Timişoara şi au colaborat cu achetatorii.

Medicul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi cercetat pentru trafic de droguri.

Două rețineri și în Vrancea

Pe de altă parte, DIICOT a anunțat joi, 1 februarie, într-un comunicat, faptul că la data de 31 ianuarie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, pe parcursul lunii ianuarie 2024, trei inculpați au deținut și vândut direct sau prin intermediari diferite cantități de canabis (drog de risc) către consumatori de pe raza județului Vrancea.

În aceeași perioadă, unul dintre inculpați a deținut și comercializat cocaină (drog de mare risc), iar la data de 30.01.2024 a fost prins în flagrant, în municipiul Focșani, după ce a vândut cantitatea de aproximativ 100 grame de canabis.

Au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate cantitatea de aproximativ 400 de grame canabis, mai multe recipiente ce prezentau urme și resturi de substanțe vegetale, 4 grindere , mai multe telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

La data de 31.01.2024 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea a admis propunerea de arestare a celor doi inculpaților reținuți și propunerea de arestare în lipsă a celui de al treilea , formulate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, ai Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română”, a transmis DIICOT în comunicatul de joi, 1 februarie.

author avatar
Andrei Coman
407 afisari

6 COMENTARII

  1. astea-s povesti pentru fraieri , consumul si traficul de droguri este protejat peste tot cu exceptia tarilor musulmane .

  2. Nu cred ca -l pot baga pe medic la trafic de droguri fara a aduce o dovada. Poate a cumparat pt. consumul lui propriu. Numa daca-l prindeau cind incerca sa vanda altora puteau. Asa il pot acuza pt. detinere.

  3. Pretul unul kg de cannabis in Europa este intre 4000 si 5000 de Euro depinde de calitate ,cum sa fie 20 de kg de cannabis 2000 de euro poate era iarba uscata pentru capre

  4. Pretul unul kg de cannabis in Europa este intre 4000 si 5000 de Euro depinde de calitate ,cum sa fie 20 de kg de cannabis 2000 de euro poate era iarba uscata pentru capre

  5. E prosteala! Cum sa coste 20kg. de cannabis 2000 de euro??? Poate e d ala de pe marginea drumului cânepa salbatica care n are valoare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger