AcasăNewsCaz incredibil la un Centru din Bucuresti. Copii cu dizabilitati, legati de...

Caz incredibil la un Centru din Bucuresti. Copii cu dizabilitati, legati de porti si lasati in soare!

sursa foto: b365.ro

Corpul de control al Ministerului Muncii a efectuat, marti dimineata, o verificare la Centrul pentru copii cu dizabilitati „Domnita Balasa”, din Sectorul 6.

sursa foto: b365.ro

Corpul de control s-a sesizat dupa ce au aparut mai multe inregistrati video in care copii institutionalizati sunt legati de portile institutiei si lasati sa stea in soare, pe canicula.

Inregistratile au fost facute de mai multi locuitori din zona, care s-au declarat scandalizati de modul in care copiii sunt tratati.

Din primele informatii reiese ca este vorba despre copii cu probleme specifice si ca angajatii institutiei nu au gasit alta metoda de a-i potoli decat sa-i lege de poarta.

Interesant este ca seful Directiei de Protectia Copilului Sector 6 spune ca nu a observat astfel de incidente, desi are biroul la doi pasi de institutia respectiva.

Conform realitatea.net, seful Directiei de Protectia Copilului Sector 6 spune ca este gata sa-si dea demisia, in cazul in care cei in masura ii vor cere acest lucru. De asemenea, exista posibilitatea ca mai multi reprezentanti ai Centrului sa se aleaga cu dosar penal.

author avatar
Cristi Ionita
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger