AcasăNewsCaz incredibil la Jilava: Doi deținuți au fost eliberați din greșeală! Unul...

Caz incredibil la Jilava: Doi deținuți au fost eliberați din greșeală! Unul dintre ei a sunat la 112 din proprie inițiativă

Caz incredibil la Jilava: Doi deținuți au fost eliberați din greșeală! Unul dintre ei a sunat la 112 din proprie inițiativăCaz incredibil la Jilava: Doi deținuți au fost eliberați din greșeală

Eroare de zile mari la Penitenciarul Jilava – doi detinuți au fost eliberați din greșeală, însă, autoritățile și-au dat seama ceea ce făcuseră iar unul dintre detinuți a sunat singur la 112 să se „autodenunțe”, deși, în fapt, nu el greșise.

În cursul zilei de miercuri, 29 iulie, doi detinuți de la penitenciarul Jilava au fost eliberați. Însă, la scurt timp după ce au fost repuși în liberate, în jurul orei 18:30, autoritățile au dat alarma.

Deținuți eliberați din greșeală de la Jilava

Se pare că cei doi deținuți aveau de executat pedepse mai mici de 3 ani, unul fiind condamnat pentru loviri și alte violențe, celălalt pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi făcuseră cere de eliberare condiționată și, în prezent, dosarele acestora se află la Tribunalul Ilfov, în constetație.

Unul dintre deținuți a sunat în jurul orei 21:40 la 112 iar la scurt timp a fost preluat de polițiști de la Secția 11, ulterior de fiind preluat de agenții de la Penitenciar. Celălalt deținut a fost găsit de o patrulă de polițști în Centrul Vechi.

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger