AcasăNewsCaz incredibil la Iasi: doi detinuti incatusati au dat bir cu fugitii,...

Caz incredibil la Iasi: doi detinuti incatusati au dat bir cu fugitii, chiar de la instanta!

Desi mai aveau putin si ajungeau paraseau curtea instantei, unde fusesera prezentati inaintea judecatorilor, ba mai mult, aveau si mainile prinse cu catuse, doi barbati au gasit ca e cazul sa sara un gard si sa incerce sa evadeze. Si, culmea, au reusit!

Nu e un scenariu de film, in care persoanajele centrale, certate cu legea, reusesc sa pacaleasca vigilenta oamenilor legii, ci o situatie cat se poate de reala, care a avut loc luni la amiaza, la Iasi. Si nu oriunde, ci chiar la Curtea de Apel, unde, potrivit ziaruldeiasi.ro, doi barbati, ajunsi in vizorul politistilor din strainatate, pentru diverse abateri de la lege, au fost adusi in fata magistratilor.

Acestia din urma au avut ca misiune analizarea solicitarilor de extradare a celor doi suspecti. Doar ca, la scurta vreme dupa ce au trecut prin sala de judecata, indivizii s-au facut nevazuti, doar ei stiu cum. Incatusati fiind, tot au reusit sa insele vigilenta politistilor care ar fi trebuit sa nu ii scape din ochi, pentru a-i duce inapoi in arest, si, dupa ce au sarit un gard, au dat bir cu fugitii.

Odata ce s-a dat alarma, politistii au pornit pe urmele fugarilor si fac toate eforturile pentru prinderea, cat mai rapid, a celor doi barbati.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger