AcasăNewsCaz incredibil! Învățătoare lovită de mama unei eleve. Unde s-a întâmplat incidentul

Caz incredibil! Învățătoare lovită de mama unei eleve. Unde s-a întâmplat incidentul

(sursa foto: Facebook/Ministerul Educației - România)

Oricât ar fi de greu de imaginat, o mamă e acuzată că a lovit-o pe învățătoarea fiicei sale.

După ce, în ultima perioadă, au tot fost semnalate incidente petrecute în școli, cu episoade de violență în rândul elevilor, de multe ori filmate, s-a aflat despre un caz petrecut într-o unitate de învățământ din Botoșani. De această dată victimă unui incident violent i-a căzut un cadru didactic.

E vorba despre o învățătoare de la Școala nr. 1 din municipiul Botoșani, care, conform stiri.botosani.ro, a fost lovită de către mama unei eleve de la clasa la care predă. Totul ar fi pornit de la o discuție între cele două, care pare să fi degenerat.

Femeia în vârstă de 32 de ani a mers la școală pentru a discuta cu cadrul didactic de la clasa fiicei sale. Aceasta i-ar fi reproșat comportamentul pe care îl are față de copilul său. Iar la un moment dat, situația s-a tensionat, iar femeia a lovit-o pe învățătoare.

Mama elevei, amendată

E de precizat faptul că după incident cadrul didactic nu a depus plângere împotriva mamei elevei, dar chiar și așa Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani a întocmit dosar penal cu privire la faptă – și anume pentru lovire și alte violențe. Iar mama elevei s-a ales cu o amendă.

„Învățătoarea nu a depus plângere penală. S-a întocmit dosar penal pe faptă, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar mama elevei a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 200 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Tineri trimiși în judecată pentru lovire sau alte violențe

În cursul zilei de 26 ianuarie, IPJ Botoșani a transmis, într-un comunicat, că polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal, „privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă în luna ianuarie a.c, în municipiul Botoșani”.

Conform comunicatului, din cercetările făcute în acest caz „a rezultat faptul că, la data de 5 ianuarie a.c., trei tineri, de 23 și 20 de ani, din municipiul Botoșani, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Botoșani și l-ar fi agresat pe unul dintre agenții de pază ai localului.

Dosarul a fost înaintat către unitatea de parchet competentă, cu propunere de trimitere în judecată a persoanelor bănuite de comiterea faptei”.

author avatar
Andrei Coman
561 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger