AcasăNewsBUCUREȘTI. 2023. Copil de 14 ani, a furat mașina tatălui și a...

BUCUREȘTI. 2023. Copil de 14 ani, a furat mașina tatălui și a făcut accident! Unde s-a terminat „cursa”

sursa foto: ziare.com

Un accident care ar fi putut avea urmări extrem de grave a avut loc joi dimineață în Capitală. Șocant este faptul că la bordul autoturismului implicat în accidentul de pe Bulevardul Bucureştii Noi s-ar fi aflat doar doi minori. Din imaginile surprinse la fața locului se poate vedea că mașina a rămas agățată, fiind aproape să cadă în lacul Străulești.

Din primele date, mașina condusă de un minor s-a lovit de un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ. Vehiculul a rupt gardul de protecție instalat pe marginea drumului și a rămas suspendat, fiind aproape să cadă în apa lacului Străulești.

Pe măsură ce au apărut noi informații în acest caz s-a aflat că în mașină s-ar fi aflat doi minori – unul în vârstă de 13 si celălalt de 12 ani.

Copilul de 13 ani ar fi luat o maşină de la un membru al familiei, provocând accidentul din Bucureşti, potrivit realitatea.net. În urma accidentului, ambii puști -atât cel de 13 ani, cât și pasagerul, cu un an mai mic – au fost răniți, fiind transportați la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Primele detalii de la Brigada Rutieră

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Bucureştii Noi. Din primele informaţii, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public”, a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Rămâne ca polițiștii să facă lumină în acest caz. Și să lămurească, în urma unor cercetări, cum de s-a ajuns la această situație mai greu de imaginat.

author avatar
Andrei Coman
445 afisari

3 COMENTARII

  1. Ar trebui un semn nou de circulatie : Atentie sofer minor!
    Si mai vor alesii sa permita minorilor sa conduca…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger