AcasăNewsCaz incredibil! Cioban umilit de un consilier local. Omului i-a fost legată...

Caz incredibil! Cioban umilit de un consilier local. Omului i-a fost legată o talangă de gât!

sursa foto: vremeanoua.ro

E greu de crezut că unele persoane mature se pot amuza umilind un om, dar există, din păcate, situații în care acest lucru se întâmplă.

Un cioban a ajuns să fie protagonistul unor scene umilitoare, fiind filmat cu o talangă de gât. Totul s-ar fi întâmplat la o stână din comuna Zăpodeni, județul Vaslui, unde ciobanul muncea.

Patronul stânei, care este și consilier local din partea Partidului Social Democrat (PSD), împreună cu un alt prieten de-al său i-au legat bărbatului o talangă de gât și l-au pus să meargă în genunchi și să facă precum un berbec, relatează vremeanoua.ro.

Ce povestește un localnic din Zăpodeni: „Nu se află la prima astfel de abatere”

De parcă nu ar fi fost suficient, întreaga situație a fost filmată, iar înregistrarea postată pe o rețea de socializare. Cel mai probabil, cei doi au crezut că vor stârni amuzamentul privitorilor, însă nu a fost deloc așa. Dimpotrivă chiar – comunitatea din Zăpodeni le-a condamnat gestul. Mai mult, un localnic susține că acest consilier local n-ar fi la prima „ispravă” de acest gen.

„Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”, a declarat un cetățean din Zăpodeni, pentru cotidianul local menționat.

Ar mai fi de precizat că, deși redactorii Vremea Nouă l-au contactat telefonic pe consilierul local Lucian Panainte pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la filmulețul postat pe rețeaua de socializare, acesta a refuzat să comenteze incidentul.

author avatar
Andrei Coman
537 afisari

14 COMENTARII

  1. Daca – i lega unui caine o talanga si aparea pe retelele de socializare precis cateva ONG-uri luau foc, sa nu mai zic de Politia Animalelor, oamenii pot fi batjocoriti, nu-i apara nimeni.

  2. La Vaslui city lumea de acolo este deviata de la normal Am avut pe unul Iacob inginer electro care cand mergea de la birou spre alte locuri ,toata suflarea se ascundea si il evita pentru ca era anormal cu capul La Podu’Hagiului era un individ care nu a mers la nunta fiului sau de drac ce era ,iar cand nuntasii se intorceau de la nunta el se ascundea in porumb si arunca cu bolovani in oameni

  3. Pana la Vaslui cyty n-am vazut lume atat de absurda si proasta Ultimul judet din Romania!

  4. Dar imaginea pnleprelor care-i?Plutonul de executie? Nu reusiti prin vot corect si fraudati alegeri !Aveti si un pedygry pe masura :Crima de la 1907 de fapt genocidul !Hoti si ucigasi!,,Memorialul crimelor PNL-epriste” asa trebue numita acea prosteala de emisiune cu jale si lacrimi de crocodil si omoruri inventate de Lucica Lolobrigita -Hossu!Sunteti pleava acestei societati esuate si furate si jecmanite si ajunsa de rasul lumii din cauza absurditatilor voastre de politruci de dreapta cu..ru..lui!

  5. Niste moldoveni din vaslui…ce sa le ceri.Sunt oameni capabili si capabili de orice,oare acestia in ce categorie se incadreaza?

  6. Astia se incadreazain categoria redusilor mentali Aduceti-va aminte de aia 7 dobitoci care au dus o fata pe camp au violat-o si pe urma au inceput ca prostii sa se laude Lauda i-a dus la puscarie Aveti grija cu auto laudarosenia !

  7. Scarbosenia asta de ,,consilier ”a gresit partidul Trebuia sa fie la PNLepre dar nu le-a dat banu deajuns!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger