AcasăNewsCaz incredibil! Agent din Botoșani, prins de șef în timp ce făcea...

Caz incredibil! Agent din Botoșani, prins de șef în timp ce făcea vin în curtea poliției

sursa foto: puterea.ro

Se știe că toamna e anotimpul în care se culeg viile și se face vinul. Ieșit din tipare este, însă, locul unde s-ar fi gândit un polițist să facă întreaga procedură de preparare a vinului. Cazul e cel puțin incredibil.

Un agent din Botoşani a fost prins de şeful „cel mare” al IPJ-ului local, respectiv noul comisar șef al IPJ Botoşani, în timp ce făcea vin în curtea sediului Poliţiei din Ştefăneşti.

Descoperirea cel puțin surprinzătoare a avut loc în timpul unor controale făcute de către noul comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Botoşani, comisarul-şef Gheorghe Tudor Costân.

Butoaie cu struguri în curtea poliției

Acesta a ajuns și la sediul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti. Acolo unde a descoperit în curtea sediului instituţiei mai multe butoaie, pline cu struguri, dar şi unelte necesare fabricării vinului, potrivit monitorulbt.ro.

Agentul a explicat că are o casă închriată în vecinătate, curțile fiind apropiate, conform aceleiași surse. Acesta ar fi fost motivul pentru care s-ar fi decis să facă vin… mai aproape de locuință.

„În curtea unui sediu al Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost identificate mai multe recipiente, în care erau struguri utilizaţi în producerea de băuturi alcoolice. Din primele verificări a reieşit faptul că acestea ar aparţine unui agent de poliţie, care deţine o locuinţă de serviciu în curtea aceluiaşi imobil”, a anunțat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Explicațiile furnizate de polițist nu par să fi fost tocmai convingătoare. Astfel că șeful IPJ Botoşani a cerut ca agenții din cadrul Biroului Control Intern să deschidă o anchetă în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
525 afisari

5 COMENTARII

  1. Bai, daca e sef de post, inseamna ca e sef.Daca e sef e un fel de patron pe sectia de politie.Daca e patron poate face orice in curtea sectiei.O mica afacere, la fel ca alti sefi 🙂

  2. Noa, daca agentul facea vin in curtea politiei din Stefanesti, inseamna ca lumea s-a intors pe dos.
    Vinul nu se „face” precum pipi, vinul este obtinut in urma fermentarii mustului, proces complex si indelungat. Producerea vinului nu înseamnă doar producerea mustului, activitate pe cate probabil o desfasura agentul, producerea vinului (si la Botosani), presupune pe langa obtinerea mustului si fermentarealui, care este un proces complex, indelungat, al cărui rezultat nu se vede decât după câteva luni de la recoltarea strugurilor. …, proces care in niciun caz nu se poate desfasura in ziua controlului, in curtea politiei din Stetfanesti. Asa ca nu cred ca astazi , cineva poate bea vin de Steafnesti, facut de agentul de politie (nenominalizat)
    Agentul , daca nu este prost poate castiga bani buni de la B(n)oul comisar al IJP Botosa…

  3. Intr-adevar vinul se face la sfarsitul lunii noiembrie, catre mijlocul lui decembrie. Dupa Craciun cica s-ar coace mai bine strugurii si ar iesi vinul mai bun.

  4. Da, ce don șef, curtea postului de poliție e curte de biserica ??? O fi loc sfințit in urma vizitei șefului .
    Ce dacă omul a zdrobit câțiva struguri să facă must, ca doar n-o sa – mi spuneți acum ca și butoaiele pentru fermentare le ținea tot în curte. Altceva n-a observat nimic, totu-i perfect pe la Botseni???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger