AcasăNewsCaz HORROR la maternitatea Polizu: medicul a declarat copilul MORT, dar "a...

Caz HORROR la maternitatea Polizu: medicul a declarat copilul MORT, dar „a început să plângă în sac!”

Caz HORROR la maternitatea Polizu: medicul a declarat copilul MORT, dar "a început să plângă în sac!"

Un caz horror s-a întâmplat la maternitatea Polizu. Întâmplarea şocantă a ieşit acum la suprafaţă. Tatăl unui copil care a fost considerat mort, la naştere şi „ar fi fost aruncat într-o tavă”, de către medicul Florian Robe, bebeluşul supravieţuind, deşi nu i s-a acordat niciun ajutor, a mărturisit drama familiei lui.

El spune că soţiei i-au făcut injecţii de dilatare şi, în loc să fie dusă în sala de naşteri, a fost lăsată să „avorteze” în cabinetul asistentelor, iar copilul a fost găsit, în viaţă, a doua zi, într-o caserolă cu capac băgat într-un sac.

Asistenta a auzit plânsete în sac

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a povestit că în 24 aprilie 2019, soţia sa a avut complicaţii la naştere iar medicii din Piteşti au trimis-o de urgenţă la maternitatea Polizu, recomandându-l pe medicul Florian Robe.

Doctorul respectiv a zis „că nu mai poate face absolut nimic, că pe primul loc este mămica, să o salvăm – asta e ce mi-a spus mie – şi că să stăm liniştiţi că suntem tineri şi vom face alt copil, nu e asta o problemă. I-a făcut nişte injecţii de dilatare la soţie, ca să avorteze, nu au dus-o în sala de operaţii, a dus-o în cabinet la asistente, la salon unde era soţia internată”, a povestit tatăl micuţei.

Soţia a spus că vrea să vadă cauza pentru care s-a întâmplat nenorocirea. În momentul ăla s-a dus asistenta la… probabil că acolo au o camera frigorifică, s-a dus în camera frigorifică şi din greşeală a lovit cu piciorul într-un sac.

Şi în momentul în care a dat cu piciorul în sac copilul a început să plângă în sac. Bineînţeles că nu i-a venit să creadă şi a mai dat o dată, la fel a început să plângă copilul în sac. Când l-a scos din sac – când povestesc asta mă răscoleşte – era băgată într-o caserolă cu capac şi a scos-o din caserolă şi fata atunci a început să respire”, mai povesteşte bărbatul.

Asistenta l-a „turnat” pe neonatolog

Bărbatul a spus că ştie aceste detalii chiar de la asistenta care a găsit copilul viu şi care a dorit să boteze copilul. „Ne-a povestit toate întâmplările pentru că ea a zis că nu mai poate ţine acest secret faţă de noi şi trebuie să ne spună tot adevărul şi să mergem mai departe, dacă putem”, adaugă bărbatul.

El adaugă: „Pe noi ne-a făcut să credem că s-a întâmplat în Săptămâna Mare a Paştelui şi că a fost o minune de la Dumnezeu ei au vrut să muşamalizeze cazul”.

Este anchetat de procurori

Acum, medicul ginecolog este anchetat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, acesta fiind un caz de malpraxis. Ce e mai grav este faptul că nu ar fi vorba despre un caz singular, pentru că au apărut mai multe acuzaţii conform cărora, medicul respectiv ar fi lăsat și copii născuţi prematur să moară.

Avocatul Adrian Cuculis a confirmat că medicul ginecolog este acuzat de tentativă la omor calificat prin cruzimi, fiind audiat vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti. Avocatul a menționat și că acuzaţiile la adresa lui au fost aduse în baza unor filmări prin care „s-a refăcut filmul ororilor”.

Ancheta ar fi relevat că medicul îşi făcuse „o practică” din astfel de tratamente pentru copiii născuţi prematur.

author avatar
Andrei Ștefan
642 afisari

3 COMENTARII

  1. Aha…deci filmarile pe persoana fizica sunt permise ca probe penale doar.cand vor procurorii.Filmarile de pe camerele montate pe parbriz…nu sunt bune.
    Nu exista nicio diferenta intre ele.

  2. Este inca o dovada, daca mai era nevoie, a exodului total necontrolat al elitelor si faptul ca ramasii in tara se cred niste dumnezei pe pamant si nimeni nu le poate face nimic. Sant doar niste ATM-uri ambulante care au doar modulul incarcare, in rest sa ne ajute Domnul. Atentie, cand un doctor in Roamania iti face ”pustiul de bine” si te recomanda unui ”coleg”, trebuie sa dai delete, deoarece e o gasca organizata, nu sa ajute, ci sa te jecmaneasca. Stiu exact ce spun…

  3. Asta este demonic, trebuie sa fie jupuit de voi
    Dar ce s-a întâmplat cu fetița , cu minunea de la Dumnezeu? Trăiește? Ar fi cel mai frumos lucru posibil.
    As dori tare mult sa știu ce s-a întâmplat cu aceasta pruncuta.
    Va og dacă aveți detalii sa faceti un articol multumesc mult
    In rest fără cuvinte
    Dar ceva tot este frumos: de la solstițiul dec 2019 nu se mai poate ascunde nimic
    Tot va ieși și totul iese la suprafața
    Așa ca cine mai are omenie ( indiferent ce o fi făcut – așa este la noi la crestini și are sens) și care nu și-a vândut cu totul sufletul sa facă ce a sa se izbaveasca.
    Sunt timpurile in care trebuie sa facă asta
    Hai ca șmecherii știu ce se întâmpla de fapt și ca urmează milenii ii de iluminare dar acum iese tot gunoiul
    Nu fiti voi gunoiul lăsat in urma o sa involuat va zic cu drag, nu altfel sa fim mai mulți care ne com salva

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger