AcasăNewsPolițist în uniformă, prins în timp ce vindea cocaină „printre blocuri” -...

Polițist în uniformă, prins în timp ce vindea cocaină „printre blocuri” – FOTO

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Oricât ar părea de greu de imaginat, un „om al legii” din Brașov a ajuns în atenția colegilor săi de breaslă, pentru acuzații grave.

Un polițist a fost prins joi, 7 septembrie, în flagrant, în timp ce vindea cocaină pe care o ținea ascunsă în portbagajul mașinii, în Brașov, iar colegii acestuia l-au reținut și l-au încătușat, potrivit b1.ro.

Din câte se pare, bărbatul ar mai fi avut în trecut abateri de la lege. La un moment dat, nu în urmă cu mult timp, acesta a fost lăsat fără permis de conducere. Totul, după ce ar fi fost prins că a condus cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, din Brașov.

citiți și: MAI a vrut sa bage gunoiul sub preș. Consumul de droguri este absolut legal în țara noastră

Prima reacție a IPJ

În cazul de față, Inspectoratul de Poliție Brașov susține că bărbatul a fost destituit din funcție și că nu mai deține, la acest moment, calitatea de polițist în cadrul IPJ Brașov.
„Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului.

Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Poliției Județene Brașov.

Europol: Prins, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special

Însă, în tot acest context, Sindicatul Europol a anunțat, joi seară, că tânărul – încă polițist – a fost prins în cursul dimineții, în timp ce, purtând uniformă de om al legii, în timp ce ar fi vândut cocaină. Și că asupra bărbatului ar fi fost găsite 50 de grame de cocaină – fiind vorba despre un drog de mare risc.

Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.

Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile unui cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special.

Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale.

Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?!”, au scris reprezentanții Sindicatului Europol, într-un mesaj postat pe Facebook. Postare ce e însoțită și de o poză cu bărbatul în cauză, purtând uniforma de polițist.

sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol

author avatar
Andrei Coman
803 afisari

10 COMENTARII

  1. Pe cine miră? DOAR SE ȘTIE CĂ CEI MAI MARI INTERLOPI SUNT MELIȚIENII ȘI SECURICII.

  2. Cine zicea ca trebuie testati politistii nu elevii? Eu zic ca ar trebui testati si profesorii.

  3. ASTA-I POLITIA LUI Toma Zaharia, ABRAHAM si Adrian NASTASE conceputa dupa 1989 petru interesul lor ………………………………..

  4. Milițianul de 25 de ani avea 1 kg de cocaină și o vindea, militenii ăștia mediocri au văzut prea multe filme și pun în practică să vindă prafuri. Păi acele 1.5 tone „pierdute ” la mare nu trebuie vindute pentru a face bani negri sau mașina plină de droguri în fața guvernului acum citiva ani, tortionarii teroriști să meargă la pușcărie!
    Citi militeni care sint la scos să vindă droguri or mai fi neprinsi?

  5. Inainte se traficau blugi, tigari,… totul sub controlul si obladuirea militiei. Spaga adunata de sectorist se impartea cu seful, care si el o impartea cu seful si asa a ajuns Nut…. cu 2,4 kg de aur la revolutie.
    Traficul de droguri nu se poate face fara permisiunea si obladuirea politiei. Si uneori, asa ca in acest caz, de catre politisti.

  6. E ceva de groaza. De cand a picat generalul AC il tot pistoneaza pe fratiorul lui Cristian care are inca functie mare in politie sa se vanda cat mai mult.
    De ce nu se sesizeaza nimeni oare de pe la DIICOT? Pentru ca are Danuta fustita scurta pe internet sau cum?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger