AcasăNewsCaz grav in Dambovita. Cinci copii adusi in Capitala dupa ce au inghitit...

Caz grav in Dambovita. Cinci copii adusi in Capitala dupa ce au inghitit medicamente

Cadrele medicale de la ambulanta damboviteana s-au mobilizat si au intervenit cu mai multe salvari, marti dupa-amiaza, la locuinta unei familii din judet, dupa ce au fost alertati ca mai multi copii ar fi inghitit pastile, mai exact sedative.

In prima faza s-a aflat ca sunt patru copii, care aveau o stare de somnolenta dupa ce au ingerat medicamente. Din cate a precizat Polixenia Necula, de la Serviciul de Ambulanta Dambovita, intr-o interventie la Antena3, toti micutii – cu varste intre 3-7 ani – au fost preluati de ambulante, urmand sa fie adusi in Bucuresti, la spitalul de pediatrie „Grigore Alexandrescu”.

Intre timp, s-a descoperit ca si al cincilea copil prezenta simptome similare, drept urmare si el a fost urcat intr-o ambulanta cu directia Bucuresti.

Aceeasi sursa a precizat ca micutii erau acasa cu mama lor, iar femeia insoteste unul dintre copii, in ambulanta, in drumul spre Capitala. Ramane ca oamenii legii sa stabileasca, din explicatiile femeii, in ce conditii au avut copiii acces la medicamente – pe care, foarte probabil, le-au crezut bomboane.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger