AcasăNewsCaz demn de Vestul Salbatic in Giurgiu. Totul a pornit dintr-o benzinarie

Caz demn de Vestul Salbatic in Giurgiu. Totul a pornit dintr-o benzinarie

Un barbat a pus mana pe telefon si a sunat la politie, anuntand ca i-a fost furata masina.

A fost momentul in care oamenii legii giurgiuveni au intrat pe fir si au reusit sa dea de urma unui suspect, care a ajuns intre timp in arest preventiv.

Luand lucrurile cu inceputul, va spunem ca apelul a fost facut vineri, in jurul orei 00.30. Apelantul, un barbat din Zimnicea, a reclarat ca un individ ii luase masina, oprita intr-o benzinarie din Giurgiu. Grav este faptul ca in autoturismul furat se afla o persoana, pe care hotul ar fi amenintat-o cu un cutit, obligand-o sa coboare. Amenintat ar fi fost si proprietarul masinii, inainte ca suspectul sa dea bir cu fugitii in masina teleormaneanului.

Focuri de arma in roti

Alertati, politistii au descoperit masina in trafic, pe DN 61.  Din comunicatul remis duminica de IPJ Giurgiu reiese ca oamenii legii au incercat sa-l opreasca pe suspect, doar ca semnalele de oprire pe care le-au dat nu au avut succes. Drept urmare, politistii au plecat in urmarirea lui, „iar in localitatea Bucsani au executat sase focuri de arma in pneurile autoturismului, fortandu-l sa opreasca in localitatea Dealu, judetul Giurgiu, unde s-a procedat la imobilizarea si incatusarea conducatorului auto”.

Ce a aratat etilotestul

Acesta din urma a fost pus sa sufle in etilotest, „care a indicat o valoarea de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat”. Mai mult, politistii sustin ca suspectul, un giurgiuvean in varsta de 35 de ani, „a refuzat sa fie condus la o unitate spitaliceasca in vederea recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”.

In cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie calificata si refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, suspectul ajungand in arest preventiv pentru 30 de zile.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger