AcasăNewsCaz de violenţă extremă în parcul IOR, din Bucureşti: o fată de...

Caz de violenţă extremă în parcul IOR, din Bucureşti: o fată de 13 ani, bătută şi umilită! Adolescenta şi mama ei, ameninţate

politia

Sălbăticia unor adolescenţi români continuă să ne uimească. De această dată, în parcul IOR din Bucureşti, o fată de 13 ani a fost bătută de trei adolescente, de vârste apropiate.

Cea care i-a acordat primul ajutor a fost chiar mama fetei, care este asistentă la Ambulanța din București. Fata a fost internată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu, cu mai multe răni pe corp și cu fractură nazală, fiind operată.

Mama acuză că erau 20 de copii

Au ademenit-o pe victimă în parc, au bătut-o și au umilit-o, iar apoi i-au cerut să-i spună mamei ei că a căzut de pe trotinetă.

După ce adevărul a ieșit la iveală, mama fetei a depus o plângere. Victima suferă însă și de o boală care îi provoacă malformații osoase, iar medicii se tem că ar putea rămâne cu sechele.

Cum am putut… I-am toaletat plăgile, am pansat-o și am adus-o într-o cameră de gardă de spital de urgență. Nu știu ce ceartă au avut, nu am investigat, nu am avut timp, au scos-o din casă ca să o prindă în parc.

Erau cel puțin 20 de copii, băieții făcuseră cerc în jurul lor și fetele o băteau. Au pus-o în genunchi, să o umilească și să le pupe mâinile, un copil de 13 ani, cu ce traumă poate rămâne?”, a declarat mama copilei pentru Pro TV.

Poliţiştii le caută pe minore

Mama fetei a depus și o plângere, iar acum polițiștii le caută pe minore.

”Au târât-o pe jos, în genunchi, i-au dat apă să bea, că leșina copilul pe stradă, i-au pus gheață, starea psihică a copilului meu este la pământ, nu mai vrea să stea singură în casă, eu am primit telefoane de amenințare că vor veni și ne vor tăia”, a mai declarat mama fetei.

Adolescentele agresive au fost identificate de polițiștii Secției 12, care au deschis un dosar penal pentru loviri și violențe.

author avatar
Andrei Ștefan
856 afisari

14 COMENTARII

  1. Trebuie reînființate, DE URGENȚĂ, școlile de corecție, reintrodusă pedeapsa cu moartea, munca silnică și mărit numărul de pușcării.

  2. Am văzut ai eu copiii foarte violenti. Care caita cearta don senin, lovesc, pe la 9-12 ani tot așa.
    Scoli de corecție de urgentă.
    Cu preoți sa le facă exorcizări și nu glumesc deloc.
    Convingerea mea este ca sint posedați, demonizați. Părinții lor fac lucruri reprobabile, trafic, altele rele și copiii devin posedați.
    Fata atacată este pura, luminoasa, de aceea au atacat-o. Ei ataca lumina și tot așa o sa vedem pana ce nu facem ordine.
    In tara asta.
    Este prea mult întuneric, prea mult. Trafic de copiii, de femei, furt, dezmăț, droguri, idolatrie către știm cine la tot felul de festivaluri.
    Auzi tu: Neversea, Unseen. Și numai nume din acestea care duc intr-o singura directie.
    Toți romii ăștia cu deoguri raiduri, poliția ii știe, de ce nu ii aduna pe toți? Aaa pt ca ei ii aduna și procurorii sau șefii de post sau judecătorii le dau drumul sau nu le dau mandate, nu? Ca își iau dreptul. Prea multă dezordine, o sa se ducă pe pustii toată tara asta dacă nu se face ceva rapid!

  3. Am mai scris si spun pana la saturatie. Un regim NAZIST. In care bataia asupra infractorilor sa fie ocrotita de lege. Bataie , munca silnica si infometare. Infometare, bataie , munca silnica. Dar cine sa faca asta? Predoiu? Care a zis, ca mai trebuiau batranii de la camin, „analizati” inca cativa ani, in asa fel , incat, sa poate fi probele solide. Sa nu se gaseasca fisuri in dosare. Asadar, javra recunoasta ca orice dosar cu flagrant, dosar de fapte strigatoare la cer, tot se inchide din cauza avocatilor. Se amana, se uita. Deci , pe cale de consecinta, acei oameni din acel azil, arestati, si executati in 24 ore. Si pe Firea si chiar si mai sus. Ca merita javrele. Iar pe adolescentele aste 3, rupte cu bataia si la munca silnica. !0 exemple de genul asta si gata. Sa mearga lumea pe strada in varful picioarelor.

  4. Asistam la decaderea si degradarea rasei umane…un numar limitat de suflete si prea multe trupuri…..

  5. Predoiu stia doar nu vroia sa deranjeze bunul curs al investigatiei de peste 2 ani.
    O scoti tanti in parc cu pitbull ul familiei si nu se mai leaga nimeni de ea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger