AcasăNewsCaz de record, în plină criză: a spart șapte farmacii în doar...

Caz de record, în plină criză: a spart șapte farmacii în doar câteva zile!

Un tânăr din Galați pare a fi protagonistul unui veritabil record…negativ, în plină criză provocată de noul coronavirus. Bărbatul de 36 de ani a fost inițial reținut, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, în decurs de doar câteva zile, ar fi prădat mai multe farmacii din oraș.

Din câte anunță luni IPJ Galați, bărbatul a fost prins pe 1 mai, în jurul orei 01.20, în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, „încercând să sustragă bunuri”. Când i-a văzut pe polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați, tânărul a vrut să se facă nevăzut. Doar că oamenii legii i-au dat de urmă rapid. Mai mult, polițiștii au găsit în apropierea farmaciei și autoturismul cu care acesta venise – lăsat deschis și cu cheile în contact.

Cercetările au scos la iveală faptul că nu ar fi prima oară când gălățeanul ar fi intrat într-o farmacie cu alt scop decât acela de a-și procura vreun medicament, ca tot omul. „În urma investigațiilor efectuate, a reieșit că, în perioada 21.04/01.05.2020, bărbatul, de 36 de ani, din municipiul Galați, ar fi săvârșit 7 infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forțarea ferestrelor termopan, în sediile a 7 farmacii, de pe raza municipiului Galați, din 3 reușind să sustragă suma totală de 3 300 de lei”, informează polițiștii.

Ca urmare a celor constatate, pe numele suspectului s-au dispus măsuri preventive.

sursa foto: Facebook/Ministerul Sanatatii

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger