AcasăNewsCaz cutremurător! Trupul unei femei, scos din Lacul Herăstrău/Trecătorii au dat alerta

Caz cutremurător! Trupul unei femei, scos din Lacul Herăstrău/Trecătorii au dat alerta

sursa foto: gazetadebistrita.ro

Caz cutremurător în Capitală! S-a dat alerta, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de la ISU. 

Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit de urgență, după ce au fost anunțați, vineri, 19 ianuarie, că în apa lacului Herăstrău se află o persoană.

Trupul unei femei de aproximativ 60 de ani a fost scos, vineri, din Lacul Herăstrău, pe pompierii alertaţi de trecători, potrivit news.ro.

Ajunși la fața locului cu mai multe echipaje, cei de la ISU au acționat pentru a scoate din apă victima.

Ce a constatat echipajul medical

„În urmă cu scurt timp am intervenit pentru extragerea din apă a unei persoane, care a fost observată la câţiva metri de mal, în Lacul Herăstrău. La caz au fost alertate următoarele resurse: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipajul de scafandri şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, vineri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Conform sursei citate, după ce a fost scoasă din apă, echipajul medical a constatat că persoana în cauză este o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care era decedată.

Nu se cunosc momentan circumstanțele în care a ajuns femeia în apă și ce anume s-a întâmplat în acest caz. Cel mai probabil, se vor face cercetări și oamenii legii vor stabili, în perioada următoare, condițiile în care a sfârșit victima.

author avatar
Andrei Coman
527 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger