AcasăNewsCaz cutremurător la Gura Portiței. O femeie a fost găsită înjunghiată, iar...

Caz cutremurător la Gura Portiței. O femeie a fost găsită înjunghiată, iar soțul ei înecat/Ancheta, în plină desfășurare

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Anchetatorii încearcă să facă lumină într-un caz cutremurător, soldat cu decesul a doi soți. Cercetările urmează să stabilească exact cum anume și-au găsit sfârșitul femeia și bărbatul său.

Cazul dătător de fiori s-a petrecut la Gura Portiţei. Acolo unde doi soți din Iași, în vârstă de aproximativ 50 de ani, au fost găsiți fără viață în zona complexului din staţiune, potrivit observatornews.ro.

Alerta s-a dat după ce soții n-au eliberat camera în care erau cazați

Primul găsit a fost bărbatul, descoperit pe plajă, cu urme de violență pe corp. Apoi a fost găsită și femeia, pe un dig din apropiere, aceasta având mai multe lovituri de cuţit.

Prima ipoteză conduce spre varianta unei crime urmată de o sinucidere. Însă rămâne ca anchetatorii să stabilească, în urma unor cercetări, dacă o astfel de variantă se confirmă sau nu.

Crimă urmată de sinucidere?

Conform sursei citate, fapta șocantă s-ar fi petrecut sâmbătă noapte. Cei de la locul de cazare s-au sesizat, duminică, observând că oamenii, care ar fi trebuit să ajungă la recepție, cum se întâmplă în mod obișnuit, după eliberarea camerei, nu au făcut acest lucru. Așa s-a intrat în camera respectivă, doar că acolo nu se aflau nici femeia și nici soțul său. Ulterior, a fost găsit, pe plajă, trupul fără viață al unui bărbat, cercetările stabilind că e vorba despre omul cazat la locația respectivă.

Pe măsură ce polițiștii și cei de la ISU au făcut căutări, la circa 2 kilometri de complexul respectiv a fost găsită și soția acestuia. Femeia era decedată. Aceasta ar fi avut plăgi înjunghiate, dar și urme de violență pe corp. Ceea ce conturează ipoteza că între cei doi soți ar fi fost o luptă, înainte de sfârșitul cutremurător de care a avut parte femeia.

Se pare că după cumplita faptă, bărbatul ar fi intrat în apă, dar, neștiind să înoate, s-a înecat. Rămâne de văzut ce vor stabili oamenii legii care fac cercetări în acest caz. Ar mai fi de menționat că arma în cazul acestei presupuse crime nu a fost încă găsită. Foarte probabil, anchetatorii vor încerca să dea de urma acesteia. Și vor stabili, în urma investigațiilor, cum de s-a putut produce o asemenea nenorocire care s-a soldat cu decesul celor doi soți din județul Iași, care au sfârșit la Gura Portiței, județul Tulcea.

author avatar
Andrei Coman
290 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca unu e injunghiat iar celalalt are urme de violenta pe corp !! gata ! E omor si sinucidere.De ce sa mai cerceteze ?

  2. Adevarul e altul. Ea s-a strecurat afara in toiul noptii si se regula cu un pescar. El a auzit si a venit cu un cutit in mana pe care l-a infipt in sotia vagaboanda. Atunci pescarul i-a dat 2 pumni in cap si l-a aruncat in apa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger