AcasăNewsCaz cutremurator: Gravida in stare grava din cauza gripei porcine, operata de...

Caz cutremurator: Gravida in stare grava din cauza gripei porcine, operata de urgenta! In ce stare e copilul!

O tanara se lupta sa traiasca. Femeia, insarcinata in luna a opta, a contractat virusul gripei porcine. Medicii au operat-o pentru a o salva pe ea si copilul pe care il avea in pantec.

Momente cumplite pentru familia unei tinere din Cluj. Femeia de aproximativ 30 de ani a fost transferata recent la Timisoara, dupa ce a contractat virusul gripal AH1N1 in timpul sarcinii, iar starea ei s-a agravat. Gravida in opt luni, doctorii clujeni i-au facut cezariana, pentru a-i salva bebelusul. Copilul a avut la nastere 1,2 kilograme insa, conform specialistilor, nu e in stare grava, potrivit pressalert.ro.

Tanara mama are un plaman afectat si are nevoie de suport artificial pentru a putea respira. Din acest motiv a fost transferata la Timisoara, iar in prezent este internata la Terapie Intensiva. „Femeia a fost transferata de la Cluj cu afectiuni pulmonare severe si am fost de acord sa facem transferul, am fost anuntati ca este un caz dificil, dar daca putem, incercam sa salvam vieti cu ajutorul plamanului artificial”, a declarat Ciprian Bogdan, managerul Spitalului Clinic Judetean din Timisoara.

author avatar
eNational
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger