AcasăNewsCavouri de sute de mii de euro în cimitirele din Craiova. Costă...

Cavouri de sute de mii de euro în cimitirele din Craiova. Costă cât un penthouse!

cavouCavouri de sute de mii de euro în cimitirele din Craiova. Costă cât un penthouse!

Luxul de a muri la Craiova! Un cavou cu nouă locuri costă cât un penthouse într-un cimitir din Bănie. Se cer mai bine de 200.000 de euro pe el.

Recent, a fost scos la vânzare un cavou ce conține nu mai puțin de 9 locuri, în Cimitirul Ungureni din Craiova. Prețul este amețitor și poate „concura” cu succes cu cel al unei case.

Cavoul costă 225.000 de euro

În anunțul care expirase în luna august, prețul era de 225.000 de euro. Prețul exorbitant este motivat de vânzător prin faptul că este vorba despre un cavou stil capelă funerară, iar acesta a fost realizat un arhitect și un sculptor, de unde și costul mai ridicat.

De asemenea, și elementele decorative au costat mult, așa că proprietarul locului de veci se simte îndreptățit să ceară această sumă enormă, cu care poate fi cumpărat cu ușurință un penthouse cu multe dormitoare și o suprafață imensă.

Cavoul-capelă, așa cum este denumit în anunțul de pe internet, a fost construit în anul 1910, are o suprafață de 7/6 metri pătrați. Construcția a fost realizată de arhitectul Paul Smărăndescu și sculptorul George Boboc.

„Vând cavou-capelă funerară stilul neo-românesc în Cimitirul Ungureni, Craiova. Construcție anul 1910, realizată de arhitect Paul Smărăndescu și sculptor George Boboc. Conține 9 morminte pentru înhumare, având suprafața totală de 7/6 mp. Elementele decorative din fontă și ușa au fost realizate în București. Mai multe detalii la telefon”, se arată în mesajul de pe un site de vânzări.

Tot pe un site de vânzări, un penthouse în Craiova este mai ieftin cu 30.000 de euro. Proprietarul unui apartament de aproape 150 de metri pătrați vrea 170.000 de euro pe el. Tot în Craiova, un alt penthouse este pus la vânzare pentru o sumă mai mică, adică 160.000 de euro.

author avatar
Andreea Vlad
520 afisari

3 COMENTARII

  1. Rrrumânistan. țara în care totul este de-a-ndoaselea, țara care nu ar trebui să existe.

  2. GRANDOMANIE SI PROSTIE LA UN LOC ! ,asta-i cavoul .
    Ne nastem ,din pamant ne hranim ! si in pamant ajungem ,iar trupul sa se desfaca din ce a fost acatuit .
    Cat priveste sufletul ,mai ramane de vazut pe unde va rataci .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger