AcasăNewsCautarile victimelor continua, in timp ce bilantul deceselor provocate de cutremurul din...

Cautarile victimelor continua, in timp ce bilantul deceselor provocate de cutremurul din Ecuador a depasit 270 (VIDEO)

Imagini de groaza in Ecuador. Eforturilor supraomenesti ale echipelor de salvare se adauga lacrimilor si disperarii manifestate de locuitorii care, in doar cateva clipe, au ramas pe drumuri, odata ce locuintele s-au facut una cu pamantul urmare a undei de soc de sambata.

Constienti ca, pe masura ce trec orele, sansele supravietuitorilor ramasi captivi sub mormanele de beton si fier in care s-au transformat un numar semnificativ de constructii, in urma cutremurului violent de 7.8 grade pe scara Richter care a lovit la sfarsitul saptamanii Ecuadorul, echipele de salvare formate din mii de soldati si politisti, dar si voluntari fac tot ce pot pentru a gasi cat mai repede victimele seismului.

[youtube]_jz7fqyLqoo[/youtube]

Cifre recente, prezentate luni de presa internationala, in baza declaratiilor oficialilor ecuadorieni, indica faptul ca pana la acest moment 272 de persoane au pierit in urma furiei naturii, in timp ce numarul celor care fie au avut de suferit de pe urma miscarii telurice foarte puternice, fie sunt de negasit de atatea ore depaseste 2.500. Trebuie mentionat si faptul ca, din pacate, exista temeri ca numarul deceselor ar putea creste, pe masura timpul trece in defavoarea eforturilor facute de echipele de salvare mobilizate in zonele afectate de seismul foarte puternic.

[youtube]KLp7hsOtfj0[/youtube]

[youtube]MdHCLd7PzJ0[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
49 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger