AcasăNewsCautarile avionului malaezian continua: Mai multe ambarcatiuni, in zona in care au...

Cautarile avionului malaezian continua: Mai multe ambarcatiuni, in zona in care au fost detectate obiecte

Operatiunea de cautare a posibilelor parti ale aeronavei observate atat din satelit, cat si de la inaltime, in timpul in care aeronavele au survolat zona in care se presupune ca s-ar fi prabusit avionul malaezian, continua si sambata. De aceasta data, doua vase chineze au ajuns in larcul Oceanului Indian.

Ambarcatiunile incearca sa dea de urma lucrurilor sau a bucatilor fuselajului aparatului de zbor apartinand Malaysia Airlines, disparut inca din 8 martie. Pana la aceasta ora aceste obiecte, observate de la mare inaltime, nu au fost gasite pe suprafata apei, pentru a fi recuperate si analizate de experti. De aceasta data se crede ca ar fi vorba, conform presei din China, citate de BBC, de mai multe veste de salvare si chiar de pete de combustibil.

Cautarile continua si la aceasta ora, in nord-estul Oceanului indian, in speranta identificarii unor elemente care sa faca lumina in acest caz care tine o lume intreaga cu sufletul la gura, de trei saptamani. Rudele celor 239 de pasageri care au urcat la bordul Boeing-ului 777, la Kuala Lumpur, pentru a ajunge la Beijing, asteapta de zile intregi raspunsuri cu privire la posibilele cauze ale tragediei. Din nefericire, sperantele lor privind posibilitatea de a exista supravietuitori s-au naruit, odata cu anuntul oficialitatilor malaeziene, care au afirmat ca aeronava s-a prabusit in ocean si ca nimeni nu a supravietuit dezastrului.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger