AcasăNewsCăutări în Capitală. Un bărbat a furat o masină și a avariat...

Căutări în Capitală. Un bărbat a furat o masină și a avariat mai multe autoturisme, înainte de a da bir cu fugiții

sursa foto: antena3.ro

Un incident a intrat în atenția oamenilor legii din București.

Un bărbat este căutat de polițiști după ce s-ar fi urcat la volanul unei mașini care nu-i aparținea și ar fi avariat alte patru autoturisme.

S-a întâmplat în Sectorul 2

Un bărbat a furat un autoturism şi a lovit alte patru maşini, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit antena3.ro. Din câte susține proprietarul mașinii, în torpedoul autoturismului se afla o cheie de rezervă, despre care acesta știa că nu este funcțională.

Doar că, se pare că individul căutat acum de către polițiști ar fi găsit cumva o metodă să pornească mașina și să plece cu ea, avariind patru autoturisme. Înainte de a se face nevăzut.

Poliţiştii l-au identificat pe șofer şi încearcă să-l depisteze. Rămâne de văzut în cât timp vor reuși oamenii legii să dea de urma acestuia.

Primele detalii de la Poliție

Într-un comunicat al Poliţiei Capitalei se precizează că situația a fost sesizată joi dimineață, 16 mai, în jurul orei 7, prin apel la 112. La fața locului au mers polițiștii, care au făcut primele investigații, luând legătura cu proprietarul autovehiculului în cauză.

„În această dimineață,16 mai 2024, în jurul orei 07.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 2, șoferul unui autoturism ar fi avariat alte patru autoturisme, după care ar fi abandonat mașina și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii care s-au deplasat de urgență la fața locului au luat legătura cu proprietarul autovehiculului în cauză, acesta declarând faptul că, în cursul serii de 15 mai a.c., în jurul orei 21.00, a parcat mașina în apropiere, apoi s-a îndreptat către domiciliu.

Totodată, a relatat că în torpedou ar fi lăsat o dublură a cheii, despre care știa că nu este funcțională.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat șoferul care ar fi condus mașina, fiind efectuate demersuri pentru depistarea acestuia.

De asemenea, cazul va fi preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, în vederea continuării cercetărilor și luarea măsurilor legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se menționează în comunicatul Poliţiei Capitalei.

author avatar
Andrei Coman