AcasăNewsCâți români au fost amendați în prima zi de Paști pentru că...

Câți români au fost amendați în prima zi de Paști pentru că n-au respectat restricțiile de circulație

În condițiile în care oficialii au anunțat cât se poate de clar că măsurile restrictive dispuse de autorități rămân valabile și de Sărbătorile Pascale, în încercarea de a stăvili pe cât posibil răspândirea cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivel național, oamenii legii au verificat, pe teren, în ce măsură se respectă aceste decizii.

Astfel, s-a aflat că aproape 4.800 de oameni au fost amendați în prima zi de Paști, după ce au fost descoperiți că s-au abătut de la restricțiile de circulație. Concret, Grupul de Comunicare Strategică transmite luni, 20 aprilie, că, în ultimele de 24 de ore, polițiștii și jandarmii au depistat nu mai puțin de 4.787 de persoane „care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei”. Acestora li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale totalizând 11.834.677 de lei.

Amintim faptul că, din cifrele actualizate, rezultă că până luni, 20 aprilie, sunt 8.936 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19 în România, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte 190 de îmbolnăviri, conform GCS.

sursa foto: Facebook/Politia Română

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger