AcasăNewsCati bani a facut ANAF in minivacanta de 1 mai

Cati bani a facut ANAF in minivacanta de 1 mai

sursa foto: adevarul.ro

Actiunile in forta ale ANAF, din minivacanta de 1 mai, au avut un rezultat pe masura.

sursa foto: adevarul.ro

605 inspectori ANAF au luat cu asalt numeroase societati comerciale din cele mai cunoscute zone turistice ale Romaniei.

Conform reprezentantilor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, au fost verificate 457 de hoteluri, restaurante, baruri si cluburi de noapte.

Cu aceasta ocazie, inspectorii au constatat abateri pentru sanctionarea carora au dispus amenzi totale de aproape doua milioane de lei si confiscari de venituri, numerar si bunuri in valoare totala de peste 200.000 de lei.

Inspectorii au constatat si incalcari ale obligatiei legale de utilizare a casei de marcat si emitere a bonului fiscal, cazuri in care au dispus suspendarea activitatii comerciale a 34 de puncte de lucru.

Cele mai multe controale au fost efectuate la Constanta, dar inspectorii ANAF au avut in atentie si unitati din Baile Herculane, Baile Felix, Bran-Moeciu, Caciulata, Calimanesti, Ceahlau, Cheia, Gura Humorului, Gura Raului, Mamaia, Moinesti, Moneasa, Putna, Tasnad, Vama Veche sau Zarnesti.

Conform ANAF, cele mai multe nereguli au fost constatate in statiunea Mamaia, iar in perioada 1-3 mai numai pe litoral s-au fiscalizat peste 3,5 milioane de lei.

author avatar
Cristi Ionita
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger