AcasăNewsCaterinca ieftina a lui Victor Ponta

Caterinca ieftina a lui Victor Ponta

MINISTERUL TRANSPORTURILOR - CONFERINTA PRESA - IOAN RUS

Fostul premier ”pisicut” cica s-a decis sa arunce manusa direct in mecla lui Liviu Dragnea. A anuntat, miercuri, ca-i va trimite liderului PSD demisia in alb, pana la caderea serii.

Ca de obicei atunci cand este vorba despre Victor Ponta, realitatea a contrazis afirmatiile acestuia. Mai exact, desi a promis ca Dragnea se va culca in seara aceleiasi zile cu demisia sa sub perna, Ponta nu i-a trimis nimic, in schimb si-a luat picioarele la spinare si a plecat in vizita de lucru la Chisinau. De unde a anuntat, a doua zi, ca se va tine de promisiune imediat dupa intoarcerea in tara. In asteptarea evenimentului, pesedistii mai slobozi la gura jura ca Ponta nu va avea curajul sa puna la dispozitia lui Dragnea o demisie in alb ca la carte, ci il va cadorisi pe acesta cu un document nesemnat, bun doar sa aduca apa proaspata la moara fostului lor lider si premier. Care spera astfel sa poata purta din nou masca de ”Che Guevara” dambovitean macar in interiorul PSD. Restul reprezinta deja cunoscutul amestec de caterinca, gargara si refulari la care recurge Victor Ponta de cand a devenit pesedist obisnuit.

Vanghelie abia asteapta ca fostul lider sa spuna ”adio” PSD-ului  

Marian Vanghelie spune ca plecarea lui Ponta din PSD ar fi o adevarata binecuvantare pentru partid, dar nu crede ca social-democratii vor avea parte de un astfel de noroc.

Verdict dur Marian Vanghelie spune ca PSD ar avea numai de castigat daca ar scapa cu totul de fostul lider

Vanghelie crede in schimb ca Ponta a recurs la ”demisia in alb” pentru ca ”nu-l mai asculta nimeni” si incearca sa-l sperie pe Dragnea cu posibilitatea ruperii PSD-ului. ”Nu se rupe PSD ca pleaca Ponta. Sa fim seriosi! Nu are unde sa plece  si eu nu cred ca pleaca lumea dupa Ponta”, a demontat Vanghelie varianta. Acesta este ferm convins si ca Ponta este speriat ”ca i se intampla ce a facut el la altii”, mai ales ca, in calitate de lider, s-a purtat cu pesedistii mult mai rau decat Dragnea. ”Nu uita nimeni cum a condus Ponta. Cand erau altii presedinti, si el aparea la TV cu cei de la PD si ataca membrii PSD. Dupa ce a devenit presedinte i-a dat pe toti afara, sa nu-l mai critice. Pot sa insir acum 10-20 de insi. Dragnea spune ca nu-l da afara din partid si el ca un viteaz si-a pus demisia in alb, ca stie ca nu-l asculta nimeni. Cine sa asculte un lider care niciodata nu a luat in considerare pe nimeni? Noi auzeam de la TV ce se intampla in PSD”, a reamintit Vanghelie cum stateau lucrurile in PSD pe vremea lui Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
887 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pontakul,daca pleaca din partidul ce la ridicat prea sus in raport cu inteligenta sa,va ajunge mai rau decat Prostanakul,insa va trai si in continuare pe picior mare ca are cu ce.Sigur este santajat sa-i faca rele actualului sau sef de partid,aici este marea buba ca nu suporta sa fie pe locul paispe in partid si sa fie neglijat(precum cocota)in luarea deciziilor.A aparut azi pielea(membrului)nu,a carui nevasta,dupa cum s-a scris si pe aici,a devenit chestor pe semnatura lui kwj,cu tot felul de manevre si cu afirmatia ca Pontakul se bucura de 49% incredere(in ceva,pentru ce etc.) si ca Pontakul impreuna cu Danielakul vor face un nou partid de stanga caci cu dreapta au facut febra musculara,obosind.Daca Pontakul(o naua specie de maimuta descoperita recent)pleaca,tradeaza,imediat increderea in sondaje va scadea un pic sub 50% din cat avea inainte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger