AcasăCatelul Uggie isi lanseaza memoriile

Catelul Uggie isi lanseaza memoriile

Dupa ce a fost actor, Uggie a devenit si scriitor SEO

Uggie, catelul care a induiosat o lume intreaga  cu prestatia sa in filmul “The Artist”, se pregateste de un eveniment foarte important.

Dupa ce a fost actor, Uggie a devenit si scriitor SEO

Mai exact, pe 16 octombrie, el isi va lasa “memoriile”, intitulate “Uggie: My Story” (Uggie: Povestea mea) si scrise cu ajutorul biografei Wendy Holden.

Ca o ciudatenie, volumul este dedicat frumoasei Reese Withespoon, actrita de care Uggie este “indragostit” si alaturi de care a jucat in filmul “Water for Elephants”. Printre nastrusniciile facute de-a lungul timpului de simpaticul patruped si relatate in carte se afla si povestea primei si singurei betii din viata lui Uggie, care s-a cinstit cu sampanie dintr-un pahar lasat pe jos.

author avatar
Alina Creanga
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger