AcasăNewsCatelul erou: Cum a salvat de la moarte un bebelus abandonat!

Catelul erou: Cum a salvat de la moarte un bebelus abandonat!

A gasit un suflet abandonat pe un camp si a avut grija de el mai ceva ca un parinte. Catelul a pazit copilasul peste noapte, pana cand stapanii lui, speriati ca patrupedul nu se mai intoarce acasa, i-au gasit pe amadoi si au dus copilul la medic.

Povestea pare desprinsa dintr-un film care, din fericire, are happy-end. Catelul a plecat din curtea casei dintr-un oras din  Ghana, si in drumurile sale a ajuns sub un pod aflat nu foarte departe de locuinta familiei care il ingrijeste. Acolo a gasit o fetita, parasita imediat dupa nastere, potrivit Mail Online. Cum afara se intunecase si in zona nu erau sanse sa mai apara oameni care sa aiba grija de cea mica, animalul nu s-a miscat nicio clipa de langa copil si a avut grija de bebelus pe tot parcursul noptii, incalzind-o cu propriul trup.

Abia cand s-a luminat din nou de ziua, cei doi au fost gasiti de stapanii care isi cautau catelul. Oamenii au dus imediat copilasul la doctor, iar medicii i-au facut analize. Din fericire, in afara unei infectii cauzate de faptul ca nu ii fusese taiat cordonul ombilical, bebelusul se simte bine. Urmeaza ca autoritatile sa incerce sa dea de urma parintilor fetitei.

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger