AcasăDezvaluiriCâte miliarde aduce Iohannis în țară

Câte miliarde aduce Iohannis în țară

Vizita lui Klaus Iohannis în Statele Unite şi întâlnirea cu preşedintele Donald Trump la Casa Albă a început să producă deja primele efecte benefice pentru România, anunță liberalul Ionel Dancă, care arată că deja companiile americane anunţă investiții de peste 10 miliarde de dolari în România.

Foto Twitter

„Întâlnirea președintelului Klaus Iohannis cu președintele SUA, Donald Trump, produce deja efecte: companiile americane anunta investiții de peste 10 miliarde de dolari în România.

La numai două zile de la vizita Președintelui Iohannis la Casa Albă, unde s-a întâlnit atât cu Trump cât și cu cei mai importanți membri ai guvernului SUA, companiile americane au anunțat deja că au în proiect investiții de peste 10 miliarde de dolari în țara noastră.

Consiliul de Afaceri Americano-Român (AMRO), o organizație non-profit cu sediul la Washignton, care reprezintă companii din Fortune 500 care fac afaceri în România, a comunicat după întâlnirea președintelui Iohannis cu președintele Donald Trump că sprijinul SUA pentru România va avea un efect pozitiv pentru economia românească în condițiile în care ‘companiile americane au peste 10 miliarde de dolari în proiecte potențiale noi în România’.

Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, prestigiul și credibilitatea președintelui Iohannis au păstrat multe investiții strategice în România, care au fost puse în pericol de măsurile haotice și ostile ale guvernării PSD-ALDE, iar garanția pe care o reprezintă președintele Romaniei pentru stabilitatea investițiilor, iată, aduce proiecte noi importante în economia românească.

Promovarea și garantarea investițiilor private reprezintă cel mai important pilon pentru o dezvoltare economică sănătoasă într-o Românie normală, care poate să ducă la creșterea numărului de locuri de muncă mai bine pltătite pentru români și la creșterea bunăstării în general”, a scris Dancă pe Facebook.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
921 afisari

2 COMENTARII

  1. Citat: „prestigiul și credibilitatea președintelui Iohannis…” Voi sinteti sanatosi?! De unde toate astea la jegul uman si retardatul Iohannis?!

  2. O sa si vad bancomate cu carnati gratis si ciusmele cu pepsico 5 secunde 5 secunde jet apa, 5 secunde pepsico 5 secunde jet apa. Doar gandesti la o americanca si te si suna agentia-Domnule domnisoara va asteapta la scara in zori. Vreti cu masina cu masina firmi sau urati masina. Evident matroana, zic doamna, Domnisoara replica ea. Vatevar zic io – Eu urasc masina. De plimbare, domnisoara. – Nu avem de plimbare numai de pat replica ea. Uatevar eniuei adaug si inchid stiind ca am gandit o creola goala si incerc sa inchid aplicatia mintii. Nici bine nu ma dumiresc ca ma si tranteste un negru in masina de burgheri zice manca e de la Donald gratis… Ma scol transpirat si zic e vis cosmar sau parteneriat… La iesire cu obrajorii obositi de atata ham zic da nu se plateste nu, prietenii la nevoie se cunoaste zice negru durduliu, cum dau sa cobor din masina de mancat, hop trecerea e prin masina de inghetata, apoi prin cea de floriceke si taman duoa 10 masini e cerul albastru. Zic ma parca am valoarw zic da ceva mici nu aveti. Nu ca nu lucram cu materialul clientului zice unu cu șapcă ? . Si se uita si ma intreaba vrei sa intri din nou prin prima masina, zic nu mersi zic in sine asta da pretin.. Si la plecare imi da o butelie cado pe care scrie Sist american original SUA garantat functiune 1 month.Si zice pe maine! Si zic cum maine iar? Si adorm pe perna gandind. Ma daca si maine si maine si maine mer, oare nu strang in 2 saptamani gaz pt 3 ierni?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger