AcasăNewsCâte cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19 în țară

Câte cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19 în țară

Informațiile oficiale făcute publice joi după-amiază pot fi privite cu un grad destul de ridicat de îngrijorare, având în vedere faptul că se poate constata o creștere a numărului personalului medical infectat cu noul coronavirus în România.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că sunt 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu COVID-19.

Autoritățile au făcut publică o statistică în acest sens, inclusiv o repartiție pe județe. Cele mai multe probleme la acest capitol sunt în Suceava și în Capitală, reiese din această informare:

„Conform datelor raportate din teritoriu către Institutul Național de Sănătate Publică – Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, în acest moment la nivel național sunt 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu COVID-19, după cum urmează:

70 Medici
50 Asistente
15 Infirmiere
1 Îngrijitoare
17 Personal auxiliar

Repartiție pe județe

Arad –2
Bucuresti –36
Constanta –1
Covasna – 5
Hunedoara – 12
Iași – 3
Neamț – 2
Suceava – 90
Vrancea – 2″

120 afisari

1 COMENTARIU

  1. TACEREA IN ACESTE MOMENTE DIN PARTEA COLEGIULUI MEDICILOR ,SINDICATELOR DIN SANATATE ESTE DOVADA DE LASITATE SAU DE CARDASIE CU PUTEREA.
    CAND TI-AI SCOS DIN LUPTA UNITATILE DE BAZA LA CE TE MAI ASTEPTI ??.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...
proger