AcasăNewsCâte amenzi s-au dat pe 2 mai pentru nerespectarea restricțiilor

Câte amenzi s-au dat pe 2 mai pentru nerespectarea restricțiilor

Reprezentanții legii continuă să sancționeze românii care au fost prinși pe picior greșit, la început de lună mai, în privința măsurilor prevăzute de ordonanțele militare emise pe durata stării de urgență, instituite la nivel național, ca urmare a crizei generate de noul coronavirus.

Astfel, la fel cum s-a întâmplat și în prima zi a acestei luni, și pe 2 mai s-au dat foarte multe amenzi la capitolul nerespectării restricțiilor de circulație. Cele mai recente date venite de la Grupul de Comunicare Strategică, duminică, arată faptul că în ultimele de 24 de ore, polițiștii și jandarmii au depistat 5.834 de persoane „care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei”. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale totalizând 11.142.285 de lei.

Totodată, din cele mai recente informații făcute publice de autorități reiese că a crescut și numărul dosarelor penale vizând zădărnicirea combaterii bolilor, mai nou fiind anunțat faptul că, până în prezent, au fost întocmite 519 astfel de dosare.

sursa foto: Facebook/Poliția Română

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger