AcasăNewsCatarama vrea un nou partid de dreapta alaturi de Patriciu

Catarama vrea un nou partid de dreapta alaturi de Patriciu

Viorel Catarama sustine ca Romania are nevoie de o formatiune care sa se adreseze electoratului de dreapta

Ferm convins ca PNL a virat-o de tot spre stanga, fostul liberal Viorel Catarama considera ca este nevoie de o noua formatiune care sa se adreseze electoratului de dreapta.

Viorel Catarama sustine ca Romania are nevoie de o formatiune care sa se adreseze electoratului de dreapta

Noua constructie politica, realizata cel mai probabil in jurul PNTCD, ar putea sa fie sprijinita si de Dinu Patriciu, a precizat Catarama.

„Am mai discutat acest proiect si cu Dinu Patriciu, pentru ca el este un politician puternic receptat ca fiind de dreapta. Si Dinu Patriciu este foarte preocupat de lipsa unei forte politice pe dreapta esichetului politic, care sa reprezinte interesele celor patru, cinci milioane de romani care lucreaza si platesc impozite si taxe mult prea mari”, a afirmat Viorel Catarama, mentionand ca, in cazul in care proiectul se va transpune in realitate,  formatiunea va promova cota unica zero si impozit pe salariu pana la 2.500 de lei – zero.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
303 afisari

2 COMENTARII

  1. in romania, cine nu isi face partid, e fraier…daca dupa revolutie toata lumea isi facea o universitate/o facultate, acum orice parvenit viseaza sa isi faca partid…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger