AcasăNewsCataramă își face imagine pe spatele fetelor din Caracal

Cataramă își face imagine pe spatele fetelor din Caracal

Cataramă oferă100.000 de euro, deși știe că nu va da banii

Viorel Cataramă a anunțat, ieri, cu surle și trâmbițe că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea și eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.  Omul de afaceri știe că acest lucru nu se va întâmpla, dar în campania electorală prețul pus pe capetele fetelor speră să-i aducă un număr de voturi peste cele preconizate. Mai mult, surse din apropierea anchetei spun că datorită acestui preț de 100 de mii de eruo, informațiile primite de procurori vor fi toxice și că anchetatorii vor fi duși pe piste greșite. Pe de altă parte, magistrații au luat decizia de a face o reconstituire a cazului de la Caracal.

Cataramă oferă100000 de euro deși știe că nu va da banii

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități. Nici până azi nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Cataramă, ieri, pe Facebook. El a mai afirmat că instituțiile statului anchetează varianta crimei, deși opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de trafic de persoane. Totodată, astăzi Gheorghe Dincă va trebui să refacă drumul pe care l-a făcut cu Alexandra Măceșanu și să explice pas cu pas cum a procedat, cum a luat-o în mașină, cum a lovit-o și așa mai departe.

Familia nu va participa la reconstituire

Pe de altă parte, familia Măceşanu nu va participa la evenimentele din Casa Groazei, unde va fi adus Gheorghe Dincă. Membrii familiei spun că ar fi prea dureros pentru ei să vadă și să afle, dar că avocatul lor va fi prezent la reconstituire. Totodată, ieri a fost ziua de naștere a Alexandrei. Colegii acesteia dar și cunoscuți au prins lumânări.

Procurorii vor reconstitui povestea lui Dincă

”E cel mai greu moment pentru familie”, a spus Cumpănașu, unchiul Alexandrei. Acesta a afirmat că familia a depus mai multe solicitări la DIICOT și în funcție de răspunsuri se vor lua deciziile în perioada care urmează. ”În ceea ce privește experimentul științific, am depus o solicitare de mai bine de o lună la Procurorul General, dar cred că a ajuns la DIICOT. Am cerut să se facă acest experiment pentru a ne demonstra și nouă că în acel butoi, în condițiile expuse se poate arde un corp uman. Dincă nu mai știe nici cum arată Alexandra, nici cum arată Luiza, nu prea mai știe nimic, decât că le-a omorât”, a mai spus acesta. Bărbatul din Caracal a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliției Olt.

author avatar
Ramona Feraru
176 afisari

2 COMENTARII

  1. E inutila suma. Un peste scoate si mai bine pe noapte de la 10 prostiuate. Daca a fost vanduta pt organe iar nu ai cum. Ca cineva sa o recunoasca in Anglia, Italia sau Spania trebuie prezentat cazul acolo. Romanii nu prea frecventeaza prostituate ca sunt rupti cu munca. Dar solidaritatea e un punct forte si apreciez gestul.

    Preventie
    Servicii de urgenta moderne, patrule de politie capabile, inspecții institutionale, supliment politienesc in provincie, interpol intarit, camere de luat vedere la raspantii, servicii capsbile, cenzura tv filme + presa cancan ce denatureaza mentalitati si caractere spre denaturare, solidaritate civica sa inveti sa-ti ajuti seamanul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger